reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Vegas cieszę się że prezenty i imprezka udane i zdrówka życzę :tak:

Kasiek mam nadzieję że już z C się pogodziłaś a jeśli nie to życzę żeby szybko zrozumiał. A co do butów to w tamtym roku latem kupiłam jej nike trochę pochodziła bo jesień ładna ale już w tym roku za małe, mam nadzieję że w tych już dłużej pochodzi, bo noga już jej wolniej rośnie, kozaczki w których chodziła jesienią jeszcze są na nią dobre :tak: ale zobaczymy, na dobre buty nigdy kasy nie żałuje.

Nysh tak jak napisała Liza zęby potrafią płatać figle nie koniecznie wychodzą po kolei.

U Nas też dzisiaj chłodniej trochę pokropił deszcz ale zaczyna słoneczko się przebijać, a wczoraj było tak ciepło że Julka w samej bluzie biegała :tak:

A i dzisiaj mamy podwójne święto J i moja mama mają urodziny :-)

reklama
MIRABELKA współczuję, Twój M zachował się podle, należy mu się niezły opie..ol.

LADIES witaj. Pisz jak najwięcej.

U nas też chłodniej dziś. Dzieci w domku. Melci do przedszkola nie puściłam. Dziś pobudkę o 5.30 miałam bo musiałam K do pracy zawieźć a jak wróciłam mały już nie spał
Ach u mechanika byłam i umówiłam się na jutro by auto zostawić bo nie mam żadnych tylnych świateł. Więc jak nie urok to sraczka.

kama wszystkiego najlepszego dla J i mamy :)
dorotar to faktycznie wczesnie wstalas, a maly ladnie spi w dzien?
Liza i jak z Danielem? idzie do zerowki w tym roku?

u nas tez czuc juz wiosne, choc wczoraj akurat lalo jak wyszlam z mala na spacer :confused2: moja dziolszka juz prawie sama siedzi, ale ni cholery nie chce sie odwracac ani z brzucha na plecy ani odwrotnie. siedze z nia calymi dniami w domu, bo M. pracuje. tyle mojego ze w nocy spi po 12 -14 h i zasypia sama, ale w dzien nie spi prawie wcale ( 3 drzemki po pol h ) ehhh
buziaki z rana

a wstawie wam pare fot mojej ryby bo dawno tego nie robilam

Herbata ale fajna niunia:-)
Daniel od wrzesnia idzie do przedszkola - obowiązkowo:-) za rok zerówka, z Hania mam dylemat czy od wrzesnia znow zerówka czy 1 klasa... :no:
:baffled:

No ide odkurzyc:-)

czesc Wam:)

dziękujemy mamusią za tak Miłe przywitanie:)

dziewuszki mam problem z Filipkiem całymi dniami płacze nie chce jeśc pić itd. myśłicie że to na ząbki?? bo przy dwóch pierwszych tak nie miał..:(
Pewnie na zabki:tak: moj synek gdy zabkowal to raz cierpial innym razem wogole takze jedne zeby beda go bolaly drugie niekoniecznie:):)

Dzieki jeszcze raz za przywitanie:) ladne macie te dzieciaczki!:);-)

u nas dzis cieplutko wiec idziemy na hulajnoge poszalec!:)
milego dnia wszystkim!!!:)

Herbata ale fajna niunia:-)
Daniel od wrzesnia idzie do przedszkola - obowiązkowo:-) za rok zerówka, z Hania mam dylemat czy od wrzesnia znow zerówka czy 1 klasa... :no:
:baffled:

No ide odkurzyc:-)
moj synek tez od wrzesnia do ''nursery'' takie przedszkole ale tylko 3 godzinny dziennie:) juz sie doczekac nie moze. a przede mna ogromny streeeeees

herbata super bobas=)

no wrócił wrócił o 8 wieczorem jak juz wszyscy pojechali a ja musiałam z sprzatać po gosciach ale wrocil nie w stanie do zadnej rozmowy odrazu spac poszedl a ja musialam posprzatac salon po gosciach mala wykapać i spac polozyc rano z nim rozmawialam na spokojnie ze było mi strasznie przykro samej ze on moze sobie wychodzic gdzie chce i kiedy chce a ja siedze caly czas w domu z nikim sie nawet nie spotykam przemyslal i przeprosił pojechal do pracy zobaczymy czy cos to da
a co do wczorajszego dnia to była siostra meza z dziewczynka starsza od niki o 8 miesiecy a nikola tak sie do niej wyrywała jak ja widziała ze szok najchetniej by za nia pobiegła a tak słodziutko sie do niej przytulała:) szkoda ze zdjecia nie zrobiłam im

a co do zabków to niki nie ma jeszcze zadnych wiec nie doradze ale ostatnio zrobiła sie marudna to moze cos zaczyna sie dziać

ale dzis pogoda beznadziejna zimno wiatr wieje a wczoraj było tak fajniutko

Witajcie:) Jakims cudem nie miałam duzo nadrabiania:-D:szok:, świat sie chyba kończy:-D
ladies witaj
mirabelka a to czemu ty miałas sprzatać skoro goscie nie przyszli do ciebie tylko do tesciowej?:confused2: Ja rozumiem pomóc, ale ty piszesz, ze wszystko jest na twojej głowie...:eek:

reklama
HERBATA mój maluszek jest bardzo grzecznym dzieckiem, przeciwieństwo mojej starszej córci. W dzień śpi sporo ciężko mi powiedzieć dokładnie ile bo nigdy nie sumowałam jego drzemek ale myślę, że przynajmniej 4 godz jak nie lepiej. W nocy też śpi ładnie tylko ze 4 razy na cycusia się budzi. Mój z brzuszka na plecki potrafi się przeciągać i cholera mała do siedzenia się szarpie. Dziś i ja i moja mama go na w pół siedząco trzymałyśmy na sobie za brzuszek ręką a on się dźwignął i normalnie usiadł nam na kolach, no szok a ma 3,5 miesiąca dopiero. No taki silny jest.
Śliczna Niunia.

LADIES będzie dobrze, synek lepiej zniesie zapewne sytuację niż mama:-).
Moja Amelcia od września chodzi do przedszkola na 5 godz, super zadowolona jest i ja też a miała 2,5 roku jak ją puściłam.

MIRABELKA dlaczego Ty miałaś wszystko sprzątać po imprezie którą robiła teściowa???? Niedowiary. Nie daj się kochana.

Wiecie widziałam dziś ogłoszenie o pracę w pewnym miejscu i pomyślałam, że na pół dnia mogę iść do pracy, ale jednak raczej to nie wypał. I po fakcie stwierdziłam, że to jednak nie pójdę. Trochę za mały Kacperek by go zostawić tym bardziej, że karmię. Przydałoby się trochę grosza dorobić ale skończę macierzyński i potem będę myśleć-szukać. Kasa kasą ale nie kosztem dzieci.

Do góry