mloda_mama_93
Zaangażowana w BB
Narazie wiem tylko tyle, że nie wiadomo jak będzie starsza to może wg nie mieć objawów tego. A człowiek z jedną nerką też da radę funkcjonować normalnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale nie codziennie tylko raz na jakiś czas tak wypala.. przez nia normalnie się zaczynam bać....

a Daniel nie pójdzie do zerówki bo juz zapisany w przedszkolu, niewiem co oni z tym pierdzielnikiem robią w panstwie... 
M juz mnie wkurza ze w ciazy jestem...
ja sobie nie dopuszczam takiej mysli, czekam w piatek zrobie test a jak negatywny to do gina pojade w nast tyg tak czy tak... ;] nie bylo mozliwosci bym zaszła (choc z Danielem tez nie bylo niby...
) ehhhhhhhhh....
, życ nie umierać... Jak ktos chce sobie cos zrobic to poleca sie przejśc po naszych miejskich chodnikach
.
?
kuźwa teraz takie pomieszanie w szkołach że łapy do ziemi opadają
współczuje Tobie i Liza pozostaje tylko moeć nadzieję że w 3 lata się pozbierają z tym wszystkim!!