• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi widzę że Cypek i Domi te same zainteresowania mają może kreatorami mody zostaną:P

Liza to jak po porodzie:P Właśnie Ty też na 24 nie wyglądasz:P

Ufff tu na górze ogarnięte z kurzami i podłogami rozwijam dywany jeszcze łazienka na górze i pokój teściów ale to ostatnie to akurat nie moja działka... Pranie muszę powiesić bo już się kisi w pralce a białe się w wybielaczu moczy i kilka rzeczy ręcznie muszę przeprać. Ja pitole ale mi uciekło już 15 prawie... Za to drugiego dania nie ma:P

reklama
kasiek weź ty tak nie sprzątaj, bo ja się męcze od czytania:-D i nie dam rady posprzatać u siebie:-p
sali zazdroszcze młodych genów:-p ja to za to zawsze miałam podstarzałe:-D

edit wampi a mnie zawsze dawali około 3-5 lat wiecej niż miałam:/, ostatnio stwierdzili że ja i moja kuzynka która ma 30 lat jesteśmy z tego saego roku... I tu klops bo ja nie wiem,czy wyglądam tak staro czy ona tak młodo:-D

hej,
wampi & liza obie macie super awatarki i ładnie wyglądacie:)
snoopy no to wspolczuje złego samopoczucia i zycze wytrwałości:) mi na szczesie w ciazy nic nie dolegało a miałam tyle energii ze szok:)
dorotar z mezem to było tak wczoraj cały dzien deszcz lał a on poszedł cos robic na podworku i chciał traktor odpalic i schylil sie po prostownik i nie wiedział ze byl podłączony do pradu tak go popiesciło ze az z nog upadł na ziemie widac jakies zwarcie było,
a wierzycie we wrózki?? ja jakos nie bardzo do tej pory ale tesciowa wczoraj mi mowila ze kiedys była i wrozki i ta powiedziała do niej tak: ze kiedys jej corka i syn beda siedziec za granica ze zginie jakas wazna zelazna rzecz ze w rodzinie bedzie powazny wypadek samochodowy ale nic sie nie stanie nikomu i ze syna blondyna prad porazi i tez nic mu sie nie stanie i wiecie co wszystko z tego juz sie sprawdziło dobre nie?

a co do religii i koscioła hmm... ja wierze w Boga do koscioła lubie chodzic ale ci ksieza w mojej parafii normalnie brak słów jeden po pijaku potracił człowieka a drugi zgwałcił niepełnosprawna dziewczyne ktora zaszła w ciąże i urodziła chłopczyka chorego na downa a ze ona była chora i niepełnosprawna odrazu zabrali jej to dziecko do domu dziecka no w sumie ona by sie nim na pewno nie zajęła

a tu macie mojego pysiolka słodkiego:)

Umi, ja też nienaiwdze sprzątać... Dla mnie to strata czasu jak po chwili wpada moja mała zaraza i robi syf nie z tej ziemi. No ale ogarnęłam kuchnie, łazienke i duży pokoj... Dobrze, ze mamy tego tak mało.

A moj D. będzie odkurzał ;P Zosia nie lubi odkurzacza więc na ten czas uciekamy do mojej mamy ;)
U nas pada deszcz, ze śniegiem :szok: gdzie to słońce.!

...z projektanta bym się nawet ucieszyła (tylko chcę w przyszłości mieć synową ;-) co nie znaczy, że jestem nietolerancyjna :-p). Mój też właśnie zasnął, więc biorę się za mycie naczyń, bo widok kuchni mnie przeraża.

hahaha projektantem może być i żonę mieć:-p

ja jedynie pranie rozwiesiłam:-D ale ja w czwartek podlogi zmyję i mam czysto, Alicja sama po sobie elegancko sprzata, kanapki z nutella robi sobie sama:rofl2: kurcze jestem z niej dumna:-)

co do genów ja z moim też mam te anty starzejące raczej:-p:laugh2:

aleksandra kurcze niezlych ksiezy masz... ja w sumie przez naszego boskiego proboszcza chodze do kosciola z przymusu, ale jak jestem gdzies u kogos to ciagnie mnie wlasnie do kosciola bo ja lubie wyglad w srodku;-) sluchac sie raczej kazan w dzisiejszych czasach nie da.... pamietam jak na oazy jezdzilam, mielismy boskiego ksiedza jak bylam w wieku Gracka. Organizowal rozne zabawy, mecze i konkursy... a teraz tylko kasy chca....

Ostatnia edycja:
kasiek dokladnie jak po porodzie tyle ze po tym ze2 tyg leci nie krew a co innego ;/ tez nieprzyjemne ;]
wampi hehehe:D jasne ja na zdjeciach mlodo wyglądam tylko ;P:D
umi kurcze Ty to mloda laska jestes nie narzekaj:D
snoopy juz 30tc:D ale fajnie ;-) torbe juz spakowalas do szpitala? ;-)

Ja podlogi pomyje w piatek lub sobote bo do soboty i tak bym musiala jeszcze raz myc, a z odkurzaniem u mnie to tak ze robie to okolo 2 razy dziennie, plus sprzatanie zabawek... :dry: glupiego robota, no ale tak to jets jak są dzieci... :dry: :-)

wampi to w takim razie, ona wygląda młodo:-p tak może być:-D
gosidia no właśnie strata czasu, ja w sobotę ogranełam całe mieszkanie a dziś już bajzel:sorry:
mirabelka no księża pierwsza klasa:sorry:

wampi to jak już Twoj synek sie zdecyduje na karierę projektanta to ja mu życzę żeby był wyjątkiem:sorry: i synową miała będziesz:-)

Liza ja odkurzam raz na 2 dni;-) ale niedlugo będę też 3 miała 24h na dobę i zobaczymy jak to będzie:-D ja juz bym chciala 35tc:-p a torby nawet nie mam:-D musze siorke pomeczyc to przywiezi i chyba zaczne się pakowac zeby pozniej nie bylo...

reklama
Liza uuu to kiepsko;/ Ja miałam wieczną nadżerkę ale nie wiem sama chyba się wchłonęła bo ostatnio gin mówiła że wszystko w porządku:)

Mirabela o kurcze to dobrze go popieściło;/ Niki przesłodziutka:)

Gosdia
ja tam wolę sprzątać niż w garach siedzieć;/

Snoopy
gratulacje dla Ali:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry