Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W ogóle jak szwagier jest u nas to ma problemy by iść o normalnej porze spać. Przymykam na to oko bo weekend, ale i tak nie podoba mi się to zbytnio.
Na szczęście to jeszcze nie sezon komarów
A dziś był grill, ale zrobiony na drugim grillu, takim murowanym, i podane to było w domu z powodu niezbyt ciekawej pogody.
, ale potem jak przeszła Martynka na mm to zaraz mi waga poszła w górę
Obecnie ważę 50kg. Ostatnio nawet schudłam 2kg, ale po świętach wróciło
Znowu więc ćwiczonka i dietka w ruch pójdą.
, mam po ciąży mały brzuszek, w dodatku duży biust, który chcąc nie chcąc nie robi ze mnie chudziny, albo ja mam takie wrażenie. No ale jakaś gruba też nie jestem to nie powinnam narzekać. Dla siebie samej chcę zgubić brzuszek bo mnie denerwuje, tu nawet nie chodzi o zbliżające się lato tylko o sprawy łóżkowe. Zmniejsza mi pewność siebie
J. się śmieje i mówi, że to mój kompleks bo wg niego wyglądam super, no ale my babki zazwyczaj coś byśmy chciały w sobie poprawiać