_Blaneczka_
Fanka BB :)
Ja dość wysoka jestem - 171 i 50 kg. No obecnie 60 .
Chce jak najszybciej wrócić do 50
Chce jak najszybciej wrócić do 50
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, on jakieś tam swoje przyprawy do tego daje, były też kiełbaski i krupniok. My jak sobie sami z J. robimy to mamy karkówkę po swojemu, kiełbaski i podudzia z kuroka.
no nie dziwię że się wystraszyłaś... moja też tak czasem zqwiewa ale od małej już ją uczyłam właśnie że przez ulicę tylko za rączkę a po ulicy nie można ... właśńie po to żeby mi było łatwo jak się Emka urodzić miała , no i się nauczyła i ucieka czasem ale przy ulicy staje

wierzcie mi, w weekendy nigdy nie budze sie tak wczesnie, tym bardziej jak poloze sie pozno. cos mi sie poprzestawialo

z Amelki
to tylko pozory z wyglądu, nie tylko z wyglądu bo jak dostanie nerwów to dobrze, że jej nie widzisz

w ogóle słodka jest :-)
też potrafi do 10 po angielsku policzyć, no i literki to lepiej zna po angielsku niż po polsku
i kilka zwierzątek też umie, wie jak jest mama, tata. Nie pamiętam co tam jeszcze ale trochę tych słówek zna 
ale to chyba przez ból brzucha.