reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 30 zł do cholerci ciasnej jasnej i siniec na pół ręki - łamaga jedna wbijała mi się:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

nejlepszy Borys hahha myślałam że padnę ze śmiechu

patrzy jak mi się babka wbija ( w prywatnym labo byłam więc wpuszczają tam dzieci ) igłę a Boo się drze dosłownie

"Pani !!!! Mama nie !!! ja chcę Kuj-kuj" hahaha:-):-):-):-):-D:-D

myślałam, że tam padnę ze śmiechu :-D

Boo lubi pobieranie krwi sobie wyobraźcie :-D

a wynik po 15 .. ale idę jeszcze do koleżanki więc wieczorem napiszę

reklama
dorotar no oby po odwolaniu jednak przyjeli :tak: :-)
Ja ze starszkami teraz na szczescie nie mam problemów ze szkolą bo po dwa lata bedą chodzic do zerówki :-) Hanie raczej jednak nie puszczam od wrzesnia do 1 klasy, chce dac jej jeszcze troche "ulgi" od obowiązków i odpoczynku :-) jak ma taka szanse to oki, a i dla Daniele bedzie łątwiej bo bedą w tym samym miescu tylko w innych grupach :-)
Rox to czekamy :-) a to jest jakas mozliwosc, @ sie spóźnia?

Niedziela i tyle nadrukowane:szok:

dorotar
niezła agentka, mój to odwrotnie własnie, gaz pusci,ale zapalic zapałki nie umie:-D.
gosidia współczuje:(, biedna psina
Blaneczka Hahaha:-D ja bym nie wyszła, no wybacz mamy taką samą sytuacje, albo lepiej ja mam gorszą bo każdy ksiadz wie, że ja mieszkam z facetem bez slubu. Do komunii nie przystepuje, ale z koscioła nie ma prawa mnie nikt wyprosić... Pisz skarię do kurii biskupiej...
Renata witaj:)
Femme przestrane dosłownie z tą prac współczuje, a z drugiej strony kaska wieksza
kaamaa gratki, ja czeka do jutra i az mnie zołądek boli:baffled:

Kasiek wybacz pomieszało mi się nie wiem dlaczego ale cały czas myślałam że Wy też wyniki macie dzisiaj, kciuki trzymam nadal :tak:

Renatawitaj :-) ja również jestem z Podlasia :tak: a gdzie dokładniej mieszkasz?

Dorota bardzo mi przykro :-( mam nadzieje że po odwołaniu Melka się dostanie... barbarzyństwo :no:

Umi trzymam kciuki za Kacpra!! daj znać jak będziesz już wiedziała :tak:

kaamaa hm... u nas na sttronie raczej nie podadzą od 8 okupuje strony 2 przedszkoli:-p robie im oglądalność ze ho ho:-D, ale nic z tego

Chérie - Jestem przerażona tym co piszesz ! Co za ksiądz ! Koszmar !
Liza - moja mama jest wściekła , myślałam że wparuje do tego księdza od razu jak jej powiedziałam :)
Ogólnie mam ładny brzuszek, ale zmartwiłam się, że taki mały . :)
Kaamaa - no to pewnie urośnie jeszcze :D
Gratuluje dostania się do przedszkola :*
Femme - a no rozstępów brak ! :)
Kasiek - ciekawe ile moja Księżniczka będzie ważyć :)
Dorotar - walcz o swoje ! co za chore przepisy ! Skoro była to już ją powinni przyjąć na dalszy rok !
Staram się nie martwić, ale powiem szczerze, że ludzie są wredni . Potrafią na ulicy podejść ! Chamskie to miasto jest.
Aleksanda - Skargę składam, nie jestem obywatelem gorszej kategorii, bo będę miała dziecko w wieku 19 lat .
Rox -ja nie cierpię pobierania krwi! :( Jak mi pobierali to myślałam, że skonam :p
Umi -Skargę piszę , jak już napisałam wyżej - nie jestem gorsza :)

Uff , nadrobione .
Mam do Was pytanie , może się orientujecie .
Czy jeśli wpiszę, kto jest ojcem dziecka to moja Księżniczka może nosić moje nazwisko ?
Jak wygląda sprawa o alimenty?

reklama
_Blaneczka_ o tym jakie nazwisko nosi twoje dziecko zdecydujesz Ty, no chyba że jestes po ślubie i zadecydowaliście że dzieci beda nosić nazwisko męża. Ale nie jesteś wiec ty decydujesz. U nas było tak że ja szłam z moim T. on oczywiscie uznał małego, a urzędniczka zapytała jakie nazwisko ma nosic mały. T. stwierdził, że jego, a pani powtórzyła pytanie wyczekując na moja odpowiedź.

Do góry