• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA niezłe gadki mają Twoi synowie, moja córka to jak siedzi w łazience na kibelka, karze sobie drzwi zamknąć by nie patrzeć na jej dupę, jak ona to mówi i jak nie raz zajrzę to widze otworzyła sobie podpaskę mojej siostry i wkłada sobie w majty i ja się pytam po co jej to aa ona na to MUSZĘ SOBIE DO DUPY WŁOŻYĆ:-D

DZIEWCZYNY NA JAKIEJ STRONIE INTERNETOWEJ SZUKAĆ PRACY??? I miałam sprzątać, ale że małego uspałam to ogarnełam pazurki i pomalowałam no to teraz muszę czekać na wyschnięcie.
Renata ja dziś też na zakupy ale dopiero po 18, najpierw po K do pracy bo wypłatę dostanie i zakupy ale trzeba oszczędnie bo chcemy na majówkę jechać i kasy trzeba trochę na to.

OLA choć spikniemy Twojego tatę z moją mamą hi. Moja mama już 12 lat sama, tzn z nami/

reklama
Moi chlopcy to serio jak coś czasami palnął to ja niewiem czy udawac ze nie slysze czy rzec.

Przed chwilą.. wychodze z O do sklepu, on sie ubrał i "mamo bede czekal na podworku ".Ok. ja sie ubierAM, LATAM SZUKAM CHUSTKI, a szanowny kawaler wchodzi do domu i pretensją " no mamo, chodz! niebede tyle cekal na ciebie"
No i wez podyskutuj..

Wczoraj stwierdził ze on nie jest Oskar tylko Oskarek. i na Oskar nie reaguje. hahahahaha

F na walentynki pocztowke malował kolezance. lubi ją bardzo, bakuganami sie daje jej bawić. chyba coś powaznego z tego bedzie ;)
i kazal mi dac "ten zołty pierscionek z palca bo dziewczyny lubią takie siwecące duperelki" . Chodzilo mu o moja obrączke.

Przed chwilą sie dowiedzialam ze kilka dni temu w bialostockim auchanie byla akcja ze porwali dziecko. dziewczynke. niewiem ile lat. Znalezli ogoloną na lyso,przebraną za chlopca w lazience. :szok: a ja mam dziś do auchana jechac. z dziecmi..

cos czuje ze tacie chlopców podrzuce... chyba ze kajdankami przypne ich do siebie.

Liza Mam w planach zrobić torta i sałatkę jakąś. Tort bedzie w kształcie ciuchci, bo fajny przepis znalazłam, a sałatka nie wiem:-p. Nie robie nic specjalnego bo u nas sie urodzin w dużym gornie nie świętuje, przyjdzie tylko teściowa moja mama ze swoim R. i siostra mojego T. Skład z ubiegłego roku:-). Nic specjalnego nie szykuje, od takie przyjatko, żeby mały sie cieszył;-).
aleksandra a moze tata sie boi, o wasze zdanie na temat kobiety w jego zyciu. Może warto go delikatnie podpytac?
dorotar ja bym szukała na stronie PUP-u i na regionalnych stronach.

RENATA moja ma dwóch chłopców w przedszkolu i tygodniami ich wymienia, choć widzę że chyba trochę jej przeszło, ale jak pierwszego wzieła w obroty, że tak powiem to tylko chodziła po domu i gadała MÓJ KOCHANY GRZESIO i MÓJ KOCHANY GRZESIO.
Co to bakugany???

OLA dawaj, moja mama ma 57 lat w tym roku ale mówią, ze nie wygląda na tyle i ja też to twierdzę, choć po jej przeżyciach to ja już bym wyglądała jak staruszka.
Daleko no co Ty około 200km. Ja do męża miałam 330km.

Straszne z tymi porwaniami, ja nie mam w pobliżu tak dużego sklepu jak np, IKEA itp. ale nawet do głupiego Kauflandu fakt biorę Melę ze sobą nieraz ale z wózka nie wypuszczam, nawet jak chce.

Ostatnia edycja:
A jak skad ten przepis na tort ciuchcie ?????

Bo chcem coś na 30-go zrobić. Oskar glowny tort bedzie mial jutro. Dore sobie zazyczył... F spidermana.

Bakugany to takie kulki z kartami w karcie jest plutka w kulce magnes i one sie otwierają. Taki hit na CN.F ma zajoba na ich punktcie.

Dla mnie raz sie chlopcy zgubili w auchanie. tzn F. Łukasz mial go pilnowac, i tak pilnował ze dzieciaka zgubił, dla mnie z oczu zniknął. ale opierdziel dostał. Ludzie az sie oglądali jak ja na Ł gebe darlam.

Raz mi sie F zgubil, zniknął z podworka. mieszkamy 50 m od rzeki w ktorej poł roku wczesniej moj brat sie utopił. I akurat było wtedy glosno o porwaniach dzieci na narządy. No ja myslalam ze zejde. Sie okazalo ze Ł wziął Filipa na ryby i mi nic nie powiedział bo po co? przeciez ojciec moze dziecko wziąść, nie. 3 dorosłych facetów mnie trzymało zeby malzona nie przywalila.

Ostatnia edycja:
reklama
Renata zygzaka widziałam, super jest, ale y mieliśmy czerwone autko na roczek wiec odpada:-p. Teraz to albo traktor albo ciuchcia u nas, a rolada, cóz... mozna kupić gotową:-p i ja sie własnie zastanawiam, czy by tak nie zrobic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry