reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI mowa o innej pracy z tamtej nic nie wyszło.
Ładnie obcięty Mareczek.

ANETKA mam nadzieję, że teraz mi się uda.

MILENA o 17 to uważasz, że Twój późno wraca??
Mój K wychodzi z domu o 5.30 wraca około 18 a teraz ostatnio wróci zjada obiad i leci na fuchę i wraca 22 gdzie z reguły ja już z dziećmi śpię, i tak mu się zejdzie z tą robotą i fuchami dłuższy okres.

Miałam zaszczepić małego i nic z tego. Mela ostatnio gorączkuję wieczorami w nocy i nie chciały małego zaszczepić z tego powodu by czasem zaraz po szczepieniu czegoś nie złapał od niej.
Byliśmy u tej przedszkolanki w odwiedzinach i Amelka wstydziocha złapała, ogólnie ostatnio dzikusek się z niej robi i się wstydzi wszystkich.
Przyjaciółka była i robiliśmy odlew rączki i nóżki Kacpra i czekam aż zastygnie, skaplikowane to i trzeba długo czasu by to do końca wykończyć.
A w wolnej chwili Amelce też zrobię jak będzie chciała.

BLANECZKA znajoma u której ziś byłam i też jest w ciąży i ma mieć Nicolę. Co Ty na to???
Mi się imię Sofia nie podoba.
Ty pierwsza będziesz rodzić to czemu Ty musisz kuzynce ustępować w imieniu???

OLA kciuki trzymam

ASAICZEK, MALEŃSTWO ja też mogę wasze namiary na nk i fb prosić?

reklama
asaiczek ja też chcę :-p

Wiecie co.. P z Zuzią robią mi laurkę na Dzień Mamy a ja udaję, że nie widzę :-p a Zuzia chodzi i mówi, że to tajemnica ich :-p:-D

Sali juz wysłane.
raczej problemu z znalezieniem mnie nie bedziesz miala.
mnie nk tez nudzi. gralam w gre tez jedna ale juz mi sie nie chce.
mam tylko do kontaktów z ludzmi z którymi nie wymieniam sie gg i tel. ;p
tez wole FB - bardziej ogarnięty.

asaiczek wysłałam Ci zaproszenie :-p spójrz sobie kto to. Marta i Michał, tyle Ci powiem, nazwiskami sypać nie będę ;-)

reklama
Do góry