reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka fajnie, że tak się doczekać nie może. Mój zawsze mówił, że chciałby syna, żeby w piłkę grać, ale i Zuzą sobie gra :tak:
Mieszkacie z rodzicami? Ile Twój chłopak (czy mąż?) ma lat? Sorry, że tyle pytam, ale chcemy Cię poznać ;-)

No moja to mała diablica, chociaż nie wygląda :-p

reklama
PAULINKA jest taka, że jak ja dam na imię Maja Aleksandra to ona nie odpuści i da tak samo . Tego chcę uniknąć.
Starsza jest , a głupsza -.-

Myślę nad imieniem Liliana . Podoba mi się .

ubiję was i ja za to drukowanie:-D
blaneczka miej wy..ne na paulinkę:-D jak ja takich kretynek nie nawidzę... to ona zaszła w ciążę bo nie mogla wyrobić że Tobą i maleńką sie wszyscy interesowali, zlej na nią jesteś od niej o niebo lepsza i masz o tym pamiętać!:-) imiona daj takie jakie miałaś dać na początku! nie wolno już wybranych zmieniać! a jak cos to będzie że ona głupia pipa nie wyrobila i tak nazwała bo pomysłu nie miała!:rofl2:

anetka, kasiek ja mam to samo jak by mogla na żyrandol by weszła:-D o siniakach, zadrapaniach nie ma co wspominać bo to już normalka:-p

papitka witaj i tu:-D

Blaneczka Liliana ładne :tak: mi się jeszcze podoba Olga, Lena, Wiktoria, Kaja. Dla dziewczynek dużo ładnych imion jest :tak: może poszukaj w internecie jakiś spis imion to może coś Ci się spodoba.

snoopy to dobrze, że nie tylko ja mam takiego diabełka w domu :p czasami zastanawiam się czy ona nie miała być chłopakiem. Chociaż stroić się też lubi, przymierzać sukienki, buciki, kolczyki, pierścionki itd ;)

Snoopy-a pomyśl jak ma przerąbane jej siostra . tak bardzo chciałam iść w tym roku na studia, żeby za ją ściągnąć za 2 lata do mnie. A nie wiem czy pójdę na studia ;(

Anetka chyba dam Liliana Zofia . Podobają się te 2 imiona . A dziecka chyba "Lilką" nie skrzywdzę .

albo Zofia Liliana . hmmm .

Ostatnia edycja:
Anetka Snoopy jejku jakie my rozrabiary mamy:p:p

Papitka heh mój też chciał synia mieć jest Dominika ale mi się tak wydaje że córy to oczka tatusiów a syncie mamine:)

Blaneczka t
eż bym dała inaczej na imię najgorsze że pewnie babcia będzie je porównywać a jeszcze jak będą miały tak samo na imię kiepsko ale miej na to wyje...!!!! Nie przejmuj się!!!

Snoopy
ja też nie wyrabiam:p

Anetka ja mam tak samo z tym że ja autentycznie na chłopaka z Alą się nastawiałam:-D
Blaneczka moja chrześnica ma na imię Lilianna;-) Ale ja bym tej pulardzie nie ustąpiła:-D a jej siostra sobie poradzi i zostawi wszystkich w tyle, ja też zawsze byłam ignorowana i co? mam męża, kupiliśmy dom, będziemy mieli 3 dziecko i mamy wysrane na wszystkich:-D a zaczynałam tak jak Ty z tym że ten burak Ali ojciec się mnie trzymał i kase wysysał z mojej mamy ty masz ten plus że nie masz pasożyta i jesteście same, spokojne, napewno pójdziesz na studia;-) głowa do góry:-)

laski mała się ciagle kreci wypina doopinkę ale co jakiś czas (20min) brzuchal twardnieje i muszę się ostro prostować, czy to są skurcze?

Właśnie tego się boję , że moja córka będzie się czuła gorsza od córki pauliny . A napewno babcia "Maję Aleksandrę" będzie wielbić i faworyzować ( bo to przecież dziecko idealnej paulinki ) , a moją będzie odsuwać na bok , nie będzie jej chwalić itd. ( tak jak jest ze mną . ) .
Nie chcę żeby czuła się gorsza .

Blaneczka na pewno córka nigdy nie będzie Ci miała za złe jak dasz Liliana, ładne imię ;-)

snoopy ja też czułam, że będzie chłopak :-p bardzo chciałam dziewczynkę, ale jednak myślałam, że chłopaczek wyjdzie.

reklama
Bardzo ładne imie Liliana tez myslalam nad takim...teraz byłaby Emma a chlopak Miłosz Olaf lub Hubert

Ja własnie prutnęłam a Kaja:"co ty zrobiłas?prut?małego i dużego?" buhahaha
Ide spac bo głupawka nas dopada hihi

Ostatnia edycja:
Do góry