reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Poród w 3 byłby ciekawy ;) Haha.

Moja mama mnie ogólnie nie mogła urodzić , była sporo po terminie , a jak doszło co do czego to masakra .
Koniec końców poród był wywoływany , po tym jak moja babcia zrobiła awanturę , że jej też przytrzymali poród w tym szpitalu " bo jeszcze nic przecież się nie dzieje " i dziecko urodziło się niepełnosprawne ( niedotlenienie , chłopak nadal żyje , mimo że dawano mu max 15 lat życia to ma 30. Ale nie mówi ,nie chodzi . Ciągle leży . Nie wiadomo czy słyszy i rozumie co do niego mówimy) . No i się wszyscy wystraszyli i moja mama miała wywołany poród. (nie wiem czy to dobrze opowiedziałam tak do końca , bo to tylko historie które usłyszałam od rodziny ,ale sens zachowany ) .

Gosia - ale moje jako Blanka ,czy mojej małej - Lilka ?
Boję się że też nie będę mogła urodzić .

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

A ja się nie odzywałam bo najpierw postanowiłam zrobic porządki, potem mieliśmy gości (wujek z dziewczyną i dziecmi, potem pojechałam z młodym na plac zabaw, później pomagałam M naprawic rolete młodego (linka nam się zerwała) ale i tak nie skończyliśmy bo nitownica potrzebna:wściekła/y:.

Jeśli chodzi o imprezke w przedszkolu, młody nawet powystępował, tzn póki nie widział że kameruje to śpiewał, ale jak się zorientował to już było pozamiatane... Ogólnie to zrobiłam z 4 fotki i mi aparat padł, ale nagrałam go troche na komórke więc jak znajde czas to wam go pokarze... No i młody niby mówił że żadnej nowej piosenki nie umie a po występie chodził i mi śpiewał, hehe, zdradzic się nie chciał:-D. No i portki rozdarł dzisiaj na tyłku:dry:.
Teraz już śpi, mał dzień atrakcji, powiedziałam mu że teraz musi byc grzeczny bo za kilka dni dzień dziecka to powiedział "haha to teraz my będziemy siedziec na ławeczkach, a wy nam będziecie piosenki śpiewac":-D.

SNOOPY jutro urodzisz...zobaczysz...

GOSIA tak, ja wysłałam:tak:.

GOSIA, DOROTAR, a o co chodzi że tak spytam?

RENATA a starszy miał już ospe?

WAMPI czy twój synus ma dzis urodzinki? jeśli tak to STO LAT

Kasia- widzę ze pracowity dzień.
Blaneczka- moja mama bardzo szybko urodziła jazda samochodem do szpitala u nas trwa max 10 minut a ona ledwo na porodówke trafiła i za pierwszym i za drugim razem tak miała. U niej tez jak nic nie zapowiadało porodu tak pewnego dnia wody odeszły i wszystko szybko się potoczyło wiec mam nadzieje że pójdę w ślady mamusi :-D.

Renata oj nie wiemy co mamy...

Snoopy może mały seksik??

Wampi wszystkiego najlepszego dla Cypka!!!

C ZDAŁ!!! My już u rodziców DOmka szaleje!!!

Hej Laski. Mój J. ma wciąż focha. Aż się zdziwiłam jak mi 3 lakiery dał w prezencie a ze mną nie gada, bezsens:-p Ale chyba do końca życia będzie mnie rozpieszczał. Ten typ tak ma. Ale ja wolę gadać z nim normalnie, a nie:dry: Pod jednym dachem żyjemy i cicho jak w grobie momentami.
Jutro do jego babki na 80tkę, ugh, nie chce mi się. Ma być 50 osób dorosłych i mnóstwo dzieci. Duża rodzinka.
Mojej mamie kupiłam dziś na DM Rafaello, krem do pazurków i dłoni bo wiedziałam, że potrzebuje, i cukierki marcepanowe bo mama uwielbia. Mam nadzieję, że prezent się jej spodoba:tak::-) A Wy coś kupujecie?

KasiaF to super, że ogólnie Kacper ładnie wsjo śpiewał, mówił:tak: Moja córa też często się peszy na widok kamerki.
Snoopy a idź Ty już na porodówkę!:-p:-p Ale byś miała extra urodzić w DM:tak:
Anula ooo wreszcie jesteś:-) Śliczny Twój Maluszek. Choć już wcale nie taki mały:-p Fajnie, że taki ruchliwy, masz co robić:-D Powodzenia w szukaniu roboty.
Ola przecudniasty jest Twój Maluszek, ma delikatną urodę, niczym dziewuszka:-)
Liza to mam nadzieję, że komunia będzie udana.
Dorotar hehe, się zawstydziła Amelka:-) I co, sandałki różowe?:-):-)
Kasiek ogromne gratki dla C!!:) Super, że z Domcią wszystko OKej:)

Wampi dla Cyprka dużo zdrówka, radości i sukcesów!!

Vegas dzięki:) Też się cieszę a J przejdzie ale kochany jest mój to w życiu nie kupił by mi lakieru:p:p A nie wiem co mamie kupię może różyczkę??

Kasiek a J. to wie co ja uwielbiam to mi czasem kupuje te moje ulubione cuda - stringi, lakiery, kiedyś częściej kolczyki - ale po ciąży mam uczulenie na nikiel i jest dupa blada, rzadko noszę. Właśnie np męczę się z krostkami pod guzikiem ze spodni, tam też mnie uczula, bu. Ale z kolczykami najgorzej. Jak ponoszę dzień to na drugi już mi ropieją dziurki w uszach i swędzą.

reklama
Gosia - a dziękuję bardzo :)

Vegas -
ja mojej mamie chciałabym "dać " w prezencie wnuczkę, ale chyba nie wyjdzie, haha , więc w razie czego kupiłam mamie krem do twarzy, bo widziałam że jej się kończy i jutro skoczę po różę ;)

Wampi - wszystkiego najlepszego, dla Twojego synka ;) Uściskaj go :*

Do góry