Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w Chorwacji sobie coś kupię albo zostanę w swoim bo mam w sumie z zeszłego roku ;-) ...świetny ten strój kokarda !
nie wiem skąd to cholerstwo się bierze u mnie na tyłku i na udach a nie mam tam tłuszczu
i to mam konkretne dziury ... ty na to diabelstwo masz jakiś sposób ? krem sprawdzony czy coś ?
i im bardziej jej pokazywałam że jestem za to zła i smutna tym gorzej było a jak zaczęłam ją po prostu tulić mówić że kocham i poświęcać czasu więcej na bycie po prostu razem sam na sam to wróciło wszystko do normy ;-)
koszmary z tym mam normalnie
... co do pracy to świat stanął na głowie najbardziej pożądani są po zawodówce ;-) Super masz łobuza ;-)
mi ostatnio ciągle się porody śnią i małe dzieci ale to pewnie przez to że ciągle o tym myślę
dzisiaj mi się śniło że rodziłam w domu a K odbierał poród
:-)
wkurza mnie że tu się dorobić nie można mimo że się po 12h robi codziennie czasami
a jeden to taką podkówkę słodką robił
zresztą Niny ziomal
ale skubany przez łzy ale powiedział swoją kwestię największe brawa dostał :-)
ja jak byłam w ciąży to jeszcze 2 dziewczyny miały podobny termin i się ścigałyśmy
druga byłam ;-)