reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja dopiero skończyłam wszystko ogarniać. Ale się nastałam nad deską do prasowania masakra. Wreszcie wodę włączyli wiec pranie z dwóch tygodni było:wściekła/y:. Mały sie strasznie dzisiaj wierci aż takie jakby pluskanie z brzucha słyszę:-D

MALEŃSTWO - strasznie długo pracujesz :szok: mi ostatnio ciągle się porody śnią i małe dzieci ale to pewnie przez to że ciągle o tym myślę :-p dzisiaj mi się śniło że rodziłam w domu a K odbierał poród :szok: :-p

no ale jeszcze troszke w czerwcu i wiecej nie.
ja czasem zagladam w sennik ale musze przestac bo ostatnio tlumaczenie bylo straszne. chociaz w to nie wierze zbytnio w te tlumaczenia.

egzamin zaliczony na 4 .
za tydzien nastepne ostatnie i w sierpniu odbior dyplomow (certyfikatów)

Sali - ćwiczenia załatwią cellulit ;p

a jakie byś poleciła??

Już gotowy od ponad dwóch tygodni. Wszystko czeka na małego a on na złość nie chce wychodzić ;d. Dzisiaj już moja mama z nim gadała ze taka bryka stoi i czeka żeby na spacer iść:-D. A u ciebie jak? Właśnie doczytałam że wyrko skręcone już czeka.:-)

Blaneczka, Papitkaa już niedługo jak wam zazdroszczę też już bym chciała trzymać l\maleństwo w ramionach.

czytałam że planujecie poród rodzinny.
u mnie mój B chce być przy porodzie jak się uda załatwić i bedzie mial wolne w pracy

Blaneczka nie cierpie robic brzuszków ale czas zmienic zimową opone na letnia...Dobrze ze sa jednoczesciowe stroje i mozna zasłonic;))
Na nogach nie mam bo nogi cwicze na bierzaco.

Wow ile nadrabiania :-p

My niedawno wróciliśmy od mojej mamy. Fajnie było :tak: Tak się spaliłam, że wyglądam teraz jak jakiś czubek :sorry2: na dłoniach miałam rękawiczki gumowe i cała ręka opalone a tam gdzie miała rękawiczki to blade, jak to wygląda w ogóle :szok: tragedia :-p tak samo twarz opalona, dekolt opalony a szyja blada :dry: no wyglądam śmiesznie, dopóki nie zbrązowieje to nigdzie nie wychodzę, bo wstyd :-p

Anula ale Bartuś już duży :tak: słodki.

Ola Twój też słodziak :-)

ViKamcia no nie lubię, fuj :-p matrini nie wiem, nie piłam. Ja w ogóle lubię tylko te drinki gotowe. Żadne wina, likiery mi nie podchodzą :no:

dorotar szkoda, że nie powiedziała swojego wierszyka, ale za rok już na pewno będzie lepiej :tak: jak będziesz miała jakieś fotki to się pochwal :-)

kasiek to super, że z nóżkami wszystko ok i że Domka taka grzeczna była :tak: czyli może i z Zuzy nogami wszystko dobrze, bo nasze dziewczyny chyba mają podobne, nie?
Biedne dzieci.. nigdy nie zrozumiem dlaczego one musza tak cierpieć, czym zawiniły :-(
Gratulacje dla C :tak:

wampi spóźnione życzenia dla Cypka.. Sto lat :*:*:*

Vegas ja mojej mamie kupiłam pędzel do podkładu i czekoladki Merci :tak:

malenstwo gratuluję :-)

Ja dostałam od Zuzki laurkę i czekolade, ale to już wcześniej, w czwartek chyba, bo zrobiła z P. i wytrzymać nie mogła, to dała :-p A dzisiaj życzenia i buziaki :-)

reklama
Do góry