reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kubuś poszedł w mamusie ja swojej też dawałam czadu.
Vegas-Skurczy takich solidnych brak tylko pojedyncze ale niebolesne. Czasami tylko takie napieranie czuje dziwne faktycznie musi już być niziutko. I bez wkładki sie nie ruszam :-D.
Blaneczka- No miałyśmy i maluchy chyba faktycznie na dzień dziecka czekają. A ty odczuwasz jakieś objawy zbliżającego sie porodu czy też kiepskawo?

reklama
haha ViKamcia, świetny dialog przeprowadziłyście:-D:-D
A mój małż przegina ogólnie tym, że się focha na mnie od wtorku chyba, czy środy, raczej wtorku, i nic, cisza jak w grobie. Ja zawiniłam bo palnęłam text a wiedziałam, że go może wkurzyć i mam teraz:-p No ale bez jaj, że dorosły facet i tyle milczy, urażona duma!

Vegas - jejj , to co takiego powiedziałaś ;P

Papitka - no właśnie tak średnio . Coś tam mnie plecy pobolewają, ale to chyba i tak nie zwiastun porodu .

Lecę się położyć dziewczyny :) Może leniwiec mój się ruszy z brzucha ;P

Ostatnia edycja:
Blaneczka a bo w tv leciał film z biuściastą babą a J. nie patrzył na film, ale zaraz jak była ta baba to patrzy, patrzy, patrzy, ja mówię ''zaraz Ci oczka wyjdą'' i się zaczęło:-p Ale to był zwykły text, ale pomyślał, że to atak na niego. Śmieszne to było i tyle, a więcej szkody narobiło niż pożytku. Nie jestem zazdrosna o biuściaste baby bo sama mam duży biust i nie mam być o co zazdrosna.

Jak do wtorku nie urodzę to czeka mnie czekanie w szpitalu w kolejce na KTG. Mam nadzieje że nie będzie kobitek i wejdę od razu.
Vegas- no faktycznie miał się o co obrazić. Nie rozumiem no ale dobra.

Ostatnia edycja:
Papitka chłopom po ślubie odwala. A Ty po ślubie już jesteś? Kurcze bo mam chyba sklerozę:-p W każdym razie u nas ogólnie schody zaczęły się po ślubie a dopiero 2 lata po nim mamy. Człowiek to się o byle co potrafi obrazić, ale pikuś z tym. Najgorsze jest jak ten człowiek w fochu siedzi kilka ładnych dni i wielce urażona duma. To jest najgorsze. Bo razem pod jednym dachem mieszkamy, bo razem dzielimy łóżko. Dziwnie, bezsensownie i głupio zarazem wtedy taka syt. wygląda.

sali nie tylko twoje Kochana:-D a trochę chyba zadziorna jesteś co??? Swój pozna swego:-D:-D
vegaas po to tu jesteśmy żeby "wysłuchać"(przeczytać) doradzić,wesprzeć:tak:haha znam to skądś,faceci:blink:

dziewczyny i ja chce namiary na Was;p

Gosia foch, foch, o mnie to już nie wspominasz:-D Ja też jestem Twoja, haha:-D A tak swoją drogą dziś na urodzinach u tej babki J. była dziewczynka w wieku Twojej córci i nawijała jak szalona:-) Poważnie!:-) Dogadała się super z Martynką:tak:

Vegas- Nie, nie jesteśmy po ślubie. Mój ojciec płaci na mnie alimenty a czeka tylko na to żeby przestać nie chce mu dać tej satysfakcji. Chociaż ostatnio nawet doszedł do wniosku ze szkoła zaoczna to nie szkoła i że skoro już skończyłam edukacje nie musi już płacić i chce iść do sądu o odwołanie alimentów. Ale sądzę że żaden sąd nie pójdzie mu na rękę bo sie nadal uczę i nie mam z byt dobrej sytuacji. Męża nie mam A nie zarabia na mnie tylko na malucha. Nie widzę powodu żeby ojcu odpuścić. A do pracy teraz przecież nie pójdę.

reklama
Czy powinnam się martwić, że po kąpieli mi leciała krew z nosa ? ;/

Co do alimentów - jeśli mój były jest pełnoletni , idzie na studia i nie będzie pracować ( jest na utrzymaniu rodziców) będzie mógł płacić alimenty ? Czy jeśli tak , to w rolę wchodzą dochody jego rodziców ( dość spore ) ?

Do góry