• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć:-) Wczoraj nie pisałam bo zbyt zmęczona już byłam. Jesteśmy od wczoraj pogodzeni z J:-) Byliśmy dziś oglądać nasz, mam nadzieję, przyszły domek:-) Ma piękny, zadbany ogród, już widziałam siebie na nim opalającą się:-)

A my u księdza daliśmy za ślub 300zł, organistce 50zł a za Chrzest też tyle:tak: No ale my z innej wiary, jesteśmy ewangelikami, i zauważyłam, że tylko u katolików tak za kasą gonią, bez urazy oczywiście, no ale jednak..

Snoopy ogromne gratulacje!!! Mała jest słodka!!:-):-):-):-)
Ola no właśnie, kiedy zaczynasz pracę? Mam nadzieję, że Małemu będzie dobrze z opiekunką. Szkoda, że ja jako niania nie mogę się nim zająć.
Kasiek gratulacje dla C.:-)
Blaneczka fajnie, że Mała pije z cyca:-):tak:
Renata hehe, aleś 'wyszczekana':-) Ale dobrze:tak:
Dorota extra fotki! Melcia przeurocza, Mały to już niezły młodziejaszek, a Ty mamusia kwitnąco wyglądasz:tak::-) Fajnie w ogóle zorganizowali to dla dzieci:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj mała dała mi popalić : )
Jacyś idioci, którzy pewnie wracali z imprezy tak się darli na osiedlu , że szok . No i mała się obudziła no i pół nocy maraton po prostu . Płacz i płacz . Nie wiem czy ją coś bolało , czy miała taki kaprys . No nie mam pojęcia .

Wczoraj mi ktoś powiedział, że wyglądam jak cyganka ( wróciłam do naturalnych włosów , no i masz . od razu cyganka. Haha )

Ostatnia edycja:
Hej. Blaneczka ja tez mialam prezebojową no. Najpierw Oskar wieczorem koncert zrobił, bo coś mu nie odpowiadało, Pozniej ok 23 sie przebudził z placzem. Nic nie docierało do niego , tylko sioe darł i wiszczał. Myslalam ze w leb sie palne. na wpoł przytomna, a dzieciak wiszczy.
Pozniej ok 4 nad ranem wstał caly zasikany. Noz myslalam ze eksploduje. o 6 budzik. taka wsciakla jestem, ze chyba komus dziś przywale.No i Oskar do 7 wył, bo nie takie majtki chce nalozyc, bo mama ma mu podac, bo on chce pic, za sekunde jesc, za kolejną sekunde mam go przytulic.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

i znowu pogoda do doopy. tylko spac i wyc.Ja chce sloneczka, bo zre non stop.

Hejka.
Oj dziewczyny współczuje dzisiejszych nocek.
Budzę się ciągle na plecach, w nocy tego nie da się kontrolować czy małemu się nic nie stanie jak tak śpię? Spałam calą ciaże na lewym boku bo było wygodniej ale mały się strasznie teraz wierci i nie mogę, a o prawym to już dawno zapomniałam bo wszystko boli ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry