reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mam chwileczkę wolną to i tu coś skrobnę ;-)

Vegas chcecie kupić swój domek? super życzę powodzenia w poszukiwaniach :-)

Kasia jejku jak słodko mam nadzieję że i ja się takich chwil doczekam :tak:

Liza czekamy na Hanie :-)

Widzę temat ślubów dla mnie jak najbardziej aktualny w następny weekend jedziemy oglądać sale i jeśli nam podpasuje termin to rezerwujemy na następny rok :-) strasznie przerażają mnie koszty :no: 140-150 zł/os a będzie ok 100 osób do tego poprawiny i milion innych mniej i bardziej ważnych rzeczy. Za Księdza płacić nie będziemy brat rodziny J będzie Nam udzielał ślubu więc za darmochę damy stówkę na ofiarę i z 50zł dla kościelnego na więcej niech nie liczą :-p

Witam was, byłam dziś z małym w Wawie u alergologa i dobre wieści, skaza już nas opuściła, mogę powolutku wprowadzać do swojej diety nabiał, oprócz białka kurzego.
Z refluksem dalej się bujamy niestety ale jest poprawa.
Mały świetnie zniósł podróż pociągiem a byłam z nim sama,był grzeczniutki w sumie mało spał ale grzeczny Aniołeczek z niego, jak zjadł mleczko z piersi w domku, tak dopiero karmiłam go w szpitalu jak dotarliśmy a z domu wyszliśmy o 8.30 a na miejscu byliśmy o 11, w międzyczasie popił wody z butelki, w pociągu w drodze powrotnej karmiliśmy się deserkiem. Teraz już w domku, ja taka zmęczona jestem, głowa boli.

VEGAS to był mały odpust w sąsiedniej parafii, dla dzieci były stragany i tylko ta mała karuzela i ten zamek do zjeżdzalnia ale Mela i tak ucieszona była.

PAPITAK ja pod koniec ciąży tylko na plecach spałam i nic nie było dziecku.

ja to i na brzuchu spałam;p tzn tak pół bokiem:)
vegas chyba nie doczytalam chatke chcecie kupic;)
kamma mi tez brat udzielal slubu ale proboszcz takie sceny robil jak nie chcielismy dac ze moj R w koncu zaplacil mu 700 bo jak mieli potem robic problemy z chrztem malej... dla mnie to dziwne Bog nie bral za to pieniedzy a te dziady ciagle cos chca!

witam.
ja przepraszam Was ale nie nadrabiam. wczoraj dyżur w przedszkolu, dzisiaj dzień dziecka robili więc sił brak.
ale chciałam pogratulować Blaneczce i Snoopy.

kaamaa ale te 2mies szybko zleciały :-) jeszcze tydzien i maz męża w domku:tak: :-)
Za rok slub- super:-) a ceny racja teraz kosmos :no:
EWI jak sie czujes?

U mnie Hania dzien dziecka ma jutro, zabawy konkursy itd.:-) a wycieczke maja w środe ;-)
No i filmik macie :-)
MOV05503.MP4 - YouTube

Blaneczka uroki maleństw:)

Renata
Ty też miałaś przeboje:)

KasiaF aaaaaa złamał mi serce Twój kawaler!!!! Zakochałam się;)

Liza no ślicznie mówi i jak zalotnie trzepie rzęsami:)

Kamma
o jak fajnie że bierzecie ślub:) Nooo ceny straszne!!!

Dorotar
super że skaza minęła to co jutro kawka z rana??

Eh nauka nauka nauka ale niech jutro przejdzie ten ruski i będzie dobrze:)

Liza ojejku jak cudownie mówi :-) słodziutka jest rozbroiła mnie na łopatki :tak:
Szczerze to nawet nie wiem kiedy te 2 miesiące zleciały tygodnie normalnie przez palce mi przeciekają :no:
A J niestety jeszcze nie wraca teraz przyjeżdża tylko na 5 dni i znowu zobaczymy się na początku sierpnia :-(

Dorota super że już macie skazę z głowy Julka dopiero mając 10mc-y z niej "wyrosła"

Kasiek będzie dobrze powodzenia jutro :tak:

reklama
Też się cieszę, że to mineło, mam w małych ilościach wprowadzać nabiał i obserwować małego. A kawka z mlekiem na jej widok ślinię się:-D, jutro na pewno będzie, ogólnie to brakuje mi bardzo nabiału w diecie.

Do góry