reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata - nie przykrywam jej i nie zawijam w nic.
Nie wiem sama .Może ją coś boli . Zobaczymy ja będzie dalej .

Tak nawiasem :
Papitka chyba rodzi :D Nie wiem czy życzy sobie żebym to tutaj pisała, ale noo jestem mega podekscytowana i muszę ! :D
Czop jej odszedł, pisała mi że ją mega boli i że ma silne skurcze . I ostatnia wiadomość to była że leci, bo jej wody odchodzą.

Trzymamy kciuki Kochanie :* <3

reklama
Blaneczka dzieciątko miałoby fajnie - urodziny w DD:-) Ale możliwe, że ze szkodą dla niego bo pewnie mu i tak każdy da jeden prezent a nie dwa:-p Ja mam szwagra, który dziś ma urodziny, ciekawe jak to z nim było jak był dzieckiem. Teraz to już ma 30 lat.

HEJ

Blaneczka i jak tam? wiesz cos o Papitka???? &&&&&&&&&&&&& :tak: :-)

U mnie tylko Daniel byl przed terminem;P reszta po terminie wychdodziła... :dry:
Bede musiala zaraz pranie isc rozwiesic ale na taki ziąb az mi sie odechciewa :dry:

hej baby. ledwie siedze... zasnelam ok 23, wstalam o 6. niby codziennie tak ale chyba mnie choroba bierze bo ropa z nosa zaczyna sie lac,oczy bolą.

wieje u nas masakycznie. drzewa prawie kladzie do ziemi ;/

A Papitka to juz urodzila???

Witaj Patrycja.

Wiadomo coś już o Papitce?

Vegas masz rację w święta lepiej sie nie urodzić bo zamiast dwóch jeden prezent masz. Ja w mikołajki sie urodziłam i zawsze tylko jeden :p

reklama
Jejuśku ale zimno, piździ nie miłosierni, a ja mam do miasta jechać. Wczoraj cały dzień padało a o 18 miałobyć otwarcie placu zabaw u nas i co akurat na tę godzinę pogoda się poprawiła trochę, było miło o sympatycznie, była pani sołtys, pan wójt, dwoje redaktorów z gazet, będziemy w lokalnej gazecie, rodziny z dziećmi a po otwarciu i zabawie dzieci na placu był wielki wsiowy grillll:-). Mama o 21 małego do domu zabrała, K do nasz doszedł bo z pracy wrócił i o 22 do domku w sumie moglibyśmy być jeszcze dłużej bo sąsiedzi siedzieli ale widziałam, że Mela już ledwo chodzi ale i tak jak ją zabraliśmy to płakała.
A właśnie do miasta się z dziećmi wybieram bo atrakcje z okazji dnia dziecka mają być.
Moja koleżanka wczoraj urodziła synka, Krzysia, jest śliczny i taki malutki bo tylko 2740 waga i 53cm.

BLANECZKA kto to Maciek???

I wiadomo co z PAPITKĄ????

Ja też byłam poszkodowana zawsze bo urodziłam się 26 grudnia. A mój Kacperek 5 grudnia.

Do góry