reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek ale Domka ma słodka ta buzke...do wycałowania;))

Ja mam Kai zjdecie na euro ale to jutro wieczorem wstawie;P

reklama
Sali to dopiero przygotowania C z wujkiem Domiki strefę kibica w piwnicy zrobili tam gdzie cały majowy weekend C remontował już sofa VIP zniesiona stoły ławki dzisiaj sprawdzali cyfre czy im będzie odbierać więc mi ją zabiorą telewizor już stoi flagi są nawet szalik kibica wpisowe krata piwa i w piątek o 18 minimum 20 chłopa w piwnicy a w zamrażalce dużo miejsca:) Domka też będzie stosownie w barwach ubrana:)

A więc dziewczyny tak plac zabaw wsi X jest własnością tylko mieszkańców tej wsi, ponieważ każda wieś dostawała fundusze a tylko nasza wykorzystała je w ten sposób, robiliśmy jeszcze składki, rodzice dziadkowie wspólnymi siłami to zrobili i jednak dobrze wiemy kto jest z naszej wsi a kto nie.
I to nie tylko moje zdanie bo wszyscy się nie zgadzają na dodatek na ten plac zabaw jeden z sąsiadów dał kawał pola.
To nie tak samo jak w mieście, gdzie place zabaw są robione przez miasto i każdy ma dostęp.
Jak będziemy mieć gości z dziećmi to wiadomo możemy iść z nimi na plac, ale tak to rodzice się nie godzą żeby ktoś inny korzystał.
Może i samolubnem, ale czemu my rodzce naszych dzieci mamy inwestować, robić a obcy przyjdą na darmochę i nic nie włożą.

OLA z Twojego szkraba to kruszynka, mój ma pół roku i 8.200 waży

EWI wszystkiego najlepszego dla Mareczka.

Hej hej hellow
biggrin.gif
Jutro wolne, wreszcie cały dzień z Myszką
biggrin.gif
A od 29 czerwca do 15 lipca też wolne bo dziewczynka, której niańkuję, z rodzinką na wakacje jadą, ależ się cieszę
laugh.gif
Też mi się jakieś wolne należy, o
p.gif

Kasiek śliczna Domka, super Kibic rośnie:-D No i widzę impreza przednia się szykuje:-) Mój J. nie lubi piłki nożnej:-) Ale tata uwielbia:-)
Mirabelka gratki ząbka:-) I zdrówka dla Niki;*
Maleństwo gratuluję syna:-)
Umi karczek robiłam w marynacie grillowej bo J. chciał na grilla to zrobić jutro, ale on jednak pracuje jutro i zażyczył sobie na wczoraj na kolację:-) Wyszło wyśmienite!:-) Zresztą my uwielbiamy karczek:tak:
Ola tak, piłam piwko:-)
Renata, Sali rozsypujecie się widzę:-) Mnie też co nie co boli, ale nie będę pisała tak ogólnie co mnie boli:-D W każdym razie w jutrzejszy dzień seksu może być 'ała':-D
Ewi najlepszego dla Mareczka
biggrin.gif
Dużo radości, zdrówka i spełnienia marzeń

Z mojego synka nie jest kruszynka własnie i dziwna mi sie ta waga wydaje ale skoro tak jest to ok :)
dorotar moj jak mial pol roczku tez 8kg wazyl ale zaczal wczas chodzic i sie duzo ruszac to dlatego podobno . Wazne ze zdrowy mowi lekarka ze idealny wiec jestem zadowolona moj maz ma 189wzrostu i 62kg to dopiero pioreczko :D

Nadroie was potem :* teraz mody kompanie i usypianie

Sali jak już wszystko przystroją to zrobię zdjęcie:p Ja osobiście wolę siatkówkę ale na mecze polski zejdę do chłopaków:)

Vegas
uuu to i Ty urlopik będziesz miała życzę upałów żebyś miała czes się opalić;) Powiem Ci że C też nie jest jakimś mega fanem piłki nożnej ale ogląda dla niego chyba ważniejsze jest że spędzi czas z kolegami:)

Ola
to ja ważę prawie tyle co Twój mąż bez 3 kg:p

Domka pojechała do siostry C potem trzeba ją odebrać C gra sobie a ja sobie netuję:) I chodze w nowych butach strasznie leciutkie są:)

Ola OMG serio tak mało waży Twój mąż przy tym wzroście?:szok: Mój J. ma 182cm i waży 75kg, ale on w barach jest szerszy a tak to chudzina. Zazdroszczę mu, że je ile je, czyli dużo, a ma fajny brzuch.

No to dołaczam do zon szczypiorków hehe..mój ma 187 i wazy 78...Ola ale Twój to przesadził hehe naprawde wazy 62 kg???Boszz mniej ode mnie i taki wysoki.Duzo je?/bo Mój je normalnie bo jak ma zjesc wiecej to pełny jest ,widocznie ma mały zoładek.

reklama
Do góry