reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Już na fejsie składałam ale co tam życzeń nigdy dość 100 Lat Kasiek :-)

Moja też od września wyfruwa z domu :tak: muszę podjechać do przedszkola zapytać w którym miesiącu w tym roku przedszkole zamknięte, jeśli w sierpniu będą pracować to dam parę razy Julkę, wtedy mniej dzieci to będzie jej łatwiej się przystosować. Alee mam stresa :-D

reklama
Kasiek ja uwielbiam gorąco tylko że nie koniecznie jak jest duszno:-D:-p
Liza migrena?
kamaa ja na razie się nie stresuje, jakoś wychodzę z głupiego założenia że mlodemu wcale cięzko nie bedzie. Mam nadzieje że sie nie pomylę.

A mnie dziś młody obudził w nocy buziakiem. Przyszedł do mnie i mnie cmoknął jak oprzytomniałam stwierdził, że chce pić:-D.

hej babeczki. nadal o glosy prosimy :)
Dzieci Poznań

wieje dziś u nas niesamowicie. cieplo jest tylko ten wiatr. ciensze drzewa do ziemi kladzie. wstalismy o 7.45 a chlopcy do placowek na 8 mają. pedem poubieralamsniadanie dla F do szkoly i Ł zawiosł. ja sie odpicowalam, z myciem glowy bo wyglądalam jakby mnie coś rozjechalo. na głowie gniazdo i na 9 do p-la na wycieczke z Oskarkiem. bez kawy jestem dziś. dopiero teraz pije pierwszą. noz ledwie moje komorki dzialają.

Kasiek wszystkiego najlepszego :)

Witam

Zupy juz pogotowałam a teraz kawkę popijam

Kasiek 100 lat!!!! Wszystkiego Najlepszego!!!!

Liza a moze zmiana cisnienia???

Kamma ja tez sie nie stresuje co najwyzej mam lęki ze Zuzia kogoś pobije jak coś jej nie bedzie pasować:-D u nas w sierpniu beda dni adaptacyjne

Umi taaaa upał:D:D:D:D:

Kamma
nie martw się nie tylko Ty będziesz to przezywać:) Damy radę;)

Dzięki dziewczyny za życzenia:)
Czarek przyleciał z Rafaello kwiatuszkiem w doniczce i takim pompowanym fotelem bo ostatnio w biedronce gadałam że bym sobie w takim siedziała:D Gazetka promocyjna Biedronka od 18-06-2012 do 27-06-2012 • Okazjum.pl na 6 stronie fioletowy:) Hih będę miała gdzie książki czytać chociaż na razie Dominika go opanowała:)
Mam relaksik bo teściowa pojechała a Domiśka śpi:)

Kasiek ja szukam takiej pufy dla dzieci do pokoju z tym ze wolałabym taki worek sake bo to dmuchane to długo by pewnie nie wytrzymało u nich..a te sake są drogie...musze sie rozejrzec po marketach.

reklama
UMI Amelka przez 2 miesiące wakacji będzie siedzieć tak jak Kacperek z babcią.

KASIEK nie nie jeszcze do końca tygodnia Mela będzie chodzić do przedszkola, póki moja siostra chodzi to mała też.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Ostatnio w gazetce te fotele widziałam, chyba fajna sprawa.

LIZA moja to bez przedszkola wariactwa w domu dostanie, he he.

RENATA to u nas wiatr rurki od takie a'la altanki połamał.

MALWINA wiesz ja też miałam takie obawy, że Amelka będzie bić dzieci, że nie będzie się słuchać bo uparciuch z niej a o dziwo w przedszkolu Amela jest idealna, panie nie narzekają, aż zdziwiona jestem ale za to w domu nadrabia jak wraca:-D

Byłam z małym w mieście załatwiłam sprawę którą miałam załatwić i byliśmy w Pepco kupić mały prezencik i podjechaliśmy do znajomej bo ma małą dzidzię, fakt, że już ma prawie miesiąc bo 1 czerwca mały Krzysio się urodził ale jest faktycznie maleńki a przy moim dużym klocuszku to różnica niesamowita.
Potem na 14 w przedszkolu byliśmy, było małe przedstawienie na zakończenie roku przedszkolnego (he he dzieci fajnie śpiewały KOKO KOKO EURO SPOKO), Amelka jak mnie zobaczyła to się ucieszyła a potem zaczeła płakać, że ona chce do mamy i musiałam ją zabrać do siebie. Moja córcia dostała dyplom wyróżnienia i nagrodę za konkurs plastyczny.
DSC00695.jpgKtóra znajdzie Melcię na zdjęciu wśród dzieciaczków???

Do góry