• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młoda mamusia sliczną masz córę :) a te 20 zł.. no faktycznie kupa kasy.

na jagody nie pojechalam. Ł z lasu przyjechal ok 14, Oskar akurat spał. mi z nerwow sie odechcialo rowerem jechac. do tego @, jakby mi przyszlo sprawdzac a nie daj boziu zmieniac w dziczy to bym oglupiala chyba. potem zadzwonila kuzynka, czy do B-stoku przypadkiem nie jedziemy.. bo ona musi po czesci do auta. no i pojechalismy.. przy okazji zakupy zrobić bo w szafkach przeciągi były. niedawno wrocilam. pozny obiad zjadlam. bo kichy na plecy z glodu wlazły.

Ewi ja kiedyś tez sprzedawalam jagody. jak bylo lato ze pelno tego, to co z nimi robić? a tak troszke grosza wpadło. pamietam ze raz przez 1 miesiąc to ok 1500 zł zarobilam na samych jagodach. po ok 2-3 godzinki dziennie. Filip maly u mojej mamy lub z Ł. jedyny minus to rece koloru nieboszczyka. ale szczaw ratował mnie.
teraz niemam z kim dzieci zostawiac zeby tak czesto jezdzić.mama w Wawie do czwartku wieczor. Ł i tato w pracy, bracia tez mają jakies tam swoje sprawy ( praca, dziewoje, koledzy ) i lipka. No ale w niedziele o ile u tesciów jej nie spedzimy to zeby sie waliło to pojade. Pierogi tez za mną chodzą.. łoj.. opedzlowalabym.. ze slodką smietanką.

hej Mamuśki :-)
najmocniej was przepraszam ze prze tyle miesięcy milczałam ale zwaliło mi sie na głowę trochę za dużo:-(
śmierć ojca -> zajob w pracy-> umarło nam auto trzeba było kupić nowe-> bartka nowa praca-> 5 tygodni bycia matką samotną bo B w delegacji-> teraz wracam powoli do życia :sorry:

Alex zdrowy już bo było średnio miał2 przetoki przy jedynkach po tym urazie w styczniu ale już są nawiercone i nagleAlex spi w nocy :cool2:

a jak u was? widzę niektóre nowe niektóre niki znane witam sie ponownie

Dzięki dziewczynki za kciuki od razu raźniej mi było :-) a więc tak, P
ierwsze podejście za mną teorię zadałam 0 błędów, placyk też elegancko ale oblałam na mieście
wink2.gif
nie wyrobiłam się na skręcie, żeby nie najechać na linię ciągłą zahaczyłam o krawężnik i było pozamiatane, jutro z rana jadę się znowu zapisać bo dziś już kasa była zamknięta, mam nadzieję że nie będę czekać znowu 3 tygodnie
no.gif

Młoda mamusia : Amelka śliczna ! 20 zł , hyyym postarał sie strasznie . :no:
RenataT : Ochote robicie dziewczyny , a jagody droogie jak diabli .. ; /
clio : Witam , my się nie znamy . Fajnie że wraciłaś .
kaamaa : oj , byłam pewna że zdasz . :P Następnym razem sie uda .

I daaaalej upał pff . Chcę już iść rodzić może nie odczówała bym aż tak baaaardzo tych upałów bez brzucha.. :angry:U mnie remont dobiegł końca . Pozostało sprzątanie ale to powolutku i się jakoś zrobi . Miłego i słonecznego dnia życzę ;)) :-)

Czesc dziewczyny

Nie dam rady Was nadrobić ,

weekend poza domem, wczoraj jeszcze siostra była , dzisiaj sprzatanie , obiad i inne obowiazki czekają

Jak będę miała chwile to popołudniu Was nadrobię

reklama
hejka. Jaka Nas burza w nocy dopadła. aż spać nie dała.
ale mimo to czuję się wyspana (chociaż oczka się kleją). dziś tylko do 15 potem zmienniczka przychodzi - pierwszy raz sama bedzie. ledwo po szkoleniu, ciekawe jak sobie poradzi.

dziś jakoś czas wolno mi się toczy albo ja za szybko wszystko robię - też macie takie uczucie??

Jasio chyba sobie upodobał mój pęcherz -uwielbia na nim leżeć i chyba jako łóżeczko dla niego jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry