umi2
Fanka BB :)
Gdyby któraś z dziewczyn nie zauważyła to wkleje jeszcze tutaj https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/moderator-59678/#post8769591;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, albo zupełnie nie chcą takich zatrudnić ale wszystko zależy od regionu moim zdaniem
. W mojej czesci głównie studia się liczą i staż... a to drugie to w sumie bardziej, ale jesli sie nie ma pierwszego to cieżko jaki kolwiek staż zdobyć
. Potem mimo chodem zapytałam o co chodzi z tymi studiami, a ten mi stwierdził że jemu do roboty nie potrzeba filozofa tylko człowieka z pasją
. Wtedy zaczęłam się własnie zastanawiac jak to jest, bo ogólnie do mojego zawodu najchetniej się bierze ludzi z wyższym wykształceniem. Ale on nie z moich stron to inne zwyczaje ma
ale kiedyś też słyszałam podobną sytuację. 
jak zajdziesz do mc' donalda czy KFC to 2/3 pracowników po licencjacie lub magisterce, paranoja