Dzięki wam dziewczyny za kciukasy i gratki licze na syna tzn.Wiki chce braciszka bo dziewczynki są feee więc zobaczymy ;-) późno jestem teraz bo musiałam zjeść kolacje na musa bleeeeeee trochę mnie mdli

Vegas ty nie zazdrość tylko się postarajcie ja płakałam właścwie nie wiem czemu czy ze szczęścia ,czy ze strachu bo Wiktoria taka niegrzeczna i żeby krzywdy nie zrobiła jak na razie nie chce żebym ją nosiła ani nie chce się bawić ze mną tylko kładzie się na brzuchu mi i całuje miłe ale lęk jest zawsze jakiś a już nie mogę się doczekać wizyty u położnej :/
Wczoraj byłam z małą u lekarza bo się zaziębiła i stwierdził ,że musimy jechać do szpitala na badania bo mała ma za duże cycuszki miałyście może taką sytułacje prosze pomóżcie bo my tu nie wiemy co robić lekarz powiedział ,że może się za szybko rozwijać ,a ja czytałam o nowotworze o kurczakach ,hormonach itp.już mam tej anglii dość :/
aleksandra87 gratulacje dla cioci ostatnio moja siostra miała pozytywny test ale okazało się ,że to nie ciąża a ziarnica i polipy i o nici z mojej radości :/ ale nie ma przypadkowych ciąż każda w jakiś sposób jest oczekiwana

ja tak uważam moja teściowa nie jest zadowolona z mojej ciąży wręcz przeciwnie chciała ,żebym usunęła myślałam ,że ją rozerwe dobrze ,że M był koło mnie bo nie wytrzytmałabym i by czymś oberwała :/
życze wam miłej nocki i do czytania jutro również nie wiem o której bo wiadomo jak szatanica zaśnie po połódniu

Pozdrawiam was mamusie i cału****e :**