• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza o już masz ogórki moje dopiero przekwitły także jeszcze trzeba poczekać, w tym roku będę znowu robić z Twojego przepisu z musztardą :tak:

Ewi kurcze współczuje a poza ciążą nie masz takich problemów?

Papitka ja robiłam tak że codzień dodawałam miarkę więcej nowego mleka np. robisz mleko z 4 miarek to pierwszego dnia 3 miarki starego + 1 nowego, następnego dnia 2 miarki starego +2 miarki nowego i tak aż przejdziesz całkowicie na nowe mleczko.

E:

Sali próbvowałaś OFF Junior? a już po ukąszeniu dobry jest entil ukąszenia jak dla mnie duzo lepszy niż fenistil :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Papitka - dokladnie tak sie robi jak kaamaa opisala :)
sali ciezki zycie w blokach :(
ewi czekamy na liste :) ach uroki ciazy cie dopadaja
vegas - dokladnie pochawal sie platynka jakzrobisz i opalenizna:) szkoda ze ja mam uczulenie na slonce;/
eve ja nie mam dziewuszki wiec nie wiem o co chodzi , jedz do szpitala tam zobacza czy wszystko ok. A i nie czytaj za duzo na necie o tym bo najczesciej wiecej to przysparza problemow niz sie okazuje co malej dolega . No na szczęscie u niej potwierdzona ciaza . Ona ma już 2 dzieci 9l i 3,5l chciala w reszcie odpoczac od pieluch a tu kuku :)

Młody śpi nie mam ostatnio siły , nerwów do niego .
Znacie jakieś sposoby na uspokojenie nerwów?

Papitka o ja też tak robilam jak kaamaa napisała :tak: :-)
KAMMA zasmakowały? hehe ja je uwilebiam w tym roku juz mam zrobione w sumie 37 słoików w tym 17 samych w musztardzie;-) a ogórki to u nas są juz z miesiąc niacały :-D

Ottania tura konczy sie pasteryzowac :tak: dzis 30 zrobiłam sobie bo na tyle starczylo mi zalew ;-)

Kamma no ale jak masz prosty trawnik to nie masz się o co bać a ja jak zobaczyłam moje borówki a raczej ich brak to od razu tam wpadłam bo myślałam że się popłacze... A tam nie jej idealnie prosto i podeszła mi jakaś gałąź bo nic nie było widać bo chwasty po kolana;/

Vegas mmmmmmmmmmmmmm karczki:)

Eve nawet nie patrz na teściową to Wasze życie nie jej!!! A to mała taki szatan??:P Jak i moja:)

Sali no wie nic nie powiedziała... Na razie jeszcze jestem ta dobra synowa:P:P

Jakoś dobrze mi te wakacje zrobiły bo weszłam na wysokie obroty:) Już kuchnię odgruzowałam:P Zupa już stoi ugotowana i kompocik:) Biorę się za walizkę;P

umi zgadzam się że niektórzy nawet nie chca zatrudniać tych po studiach hehe
w pl byłam z kolezanką szukac pracy (ona była po studiach) i w jednym zakładzie jej odmówiono z miejsca - chciała być sekretarką bo panie stwierdziły że ma zbyt wysokie wykształcenie a tu sekreterki z długim stażem takiego nie mają i nie może byc lepsza od nich haha :eek:

poza tym czytam was i czytam ale mnie głowa pobolewa ,.. normalnie coś nie mogę...
wczoraj byłam wieczorewm też poczytać widziałam nabory na moda nowego .. dzisiaj już ankieta ... ciekawe kto wygra :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry