femme fatal
Mama Ninki :)
SALI,MALENSTWO - może wy sąsiadkami jesteście i nie wiecie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no zakręcona jestem ;pMalenstwo alez Ty zakrecona hahaha..przeciez pisze tez na bydgoskim forum od czasu do czasu tutaj tez pisałam kiedys jak napisałas ze burza straszna była...obudz sie!!haha
Widze ze pracujesz w kawiarence obok której moja znajoma ma stoisko z tuszami do drukarek...

i znowu muszę iść malucha kłóć mogłam odebrać te wyniki w poniedziałek jak przyszły od razu to by było z głowy i na dzsiaj były by wszystkie wyniki. Wredna pani dr stwierdziła ze mały blady i ma mało żelaza a niunio mieści sie w górnych granicach normy hihi.
Ja to uważam, że jak mam dziecko to się stosuje dla niego dziecięce szampony, mydełka, płyny do kąpieli, na dorosłość ma czas
Zresztą dla dzieci to mają inny skład, pod dzieci właśnie. A jak są upały to rzeczą normalną w świecie jest smarowanie dzieciakom ciałka, buzi zwłaszcza!, bo słońce jest niebezpieczne dla takich Brzdąców, ot co. My używany z filrem 50, Martynka ma bardzo jasną karnację, a że lubi pultać się w basenie, to i 3x ją smarujemy. Dodam, że i tak ma ślad od ''krzyża'' z kostiumu, więc nie ma żartów. Oczywiście czapki i kapelusiki nosi.
Tu do cholery chodzi o zdrowie DZIECI, nie Twoje. Ty to tam sobie rób co chcesz ze swoją skórą. Miało być delikatnie, nie wiem jak mi wyszło, ale sympatią może i Cię darzę, ale czasem wymiatasz

Mam swój blog, ale to pamiętnik, z okresu przed ciążą, po ciążę, aż do dziś, jest co wspominać, notatki robię na bieżąco:-) I właśnie takie blogi lubię najbardziej:-)
bo jestem najstarsza z rodzenstwa i niedlugo skoncze 21 lat.. a pozniej to juz planowac nawet sobie wszystko zaczeli, zaczela sie dyskusja o plec. Moje rodzenstwo w 7-niebie( a mam ich 4 urwiskow). T tato sie ucieszyl(on to w ogole rowny gosc) Ona ponoc tez.. a jak sie dowiedziala ze poronilam to skwitowala: Coz widocznie nie jest wam pisane bycie rodzicami.. najlepszy wiek to 25 lat, teraz trzeba zarabiac kase i odkladac.. szlak mjie trafia jak slysze slowo pieniadze od niej.. A tajemnicy zadnej nie umie dochowac.. powiedzialam jej kilka rzeczy samej prawdy o pewnej osobie.. to od razu to wypaplala i na dodatek dopowiedziala i wyszlam na najgorsza sz***e i s**e.. W sumie co sie dziwic ona wlasne dzieci sprzedaje..