• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczynki dziękuję wam za gratulacje jesteście wspaniałe ,ale tego wam nie trzeba mówić ;) Wczoraj okropnie się czułam więc nawet nie dotykałam laptopa wieczorem bo wylądowałam w toalecie :D Vegas jak teraz nie będzie Szymonek to ja zaczne brać tabletki :)
Jak na razie mam dobry humor nic nie jest w stanie mi go popsuć hehe moja teściowa ma zamiar wracać do PL no nic nie może mnie bardziej uszczęśliwić jak pożegnanie z nią hihi wredna jestem ale nie trawie jej jak zakalca na cieście ;) obiad zrobiłam kapuśniak bo M sobie zarzyczył i od rana biegałam po sklepach teraz sprzątanie na maxa bo sobota cała zawalona wyjerzdzamy na zakupy bo buty mi pękły M też musi sobie kupić (ja już 5pare w tym roku) ale cóż no i Wiktorii trzeba kupić nową pościel :/

Będę wieczorem jak wiki zaśnie pozdrawiamy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
VI nie dzwonilam bo sie okazalo że moja znajoma u której kupuje firanki poszerzyła swoja branże i robi takie pierdulki z pampersów ręczników i sztucznej natury i zrobi mi na jutro z ręczników prezent ale jak kiedyś będę miała problem z prezentem to zgłoszę się do Ciebie bo sama bym nie wpadła na żadna z tych rzeczy które mi podsunęłaś. Ekstra macie to przedszkole

sandra witaj

dorotar zgadzam się co do Amelek

mirabelka gratulacje dla Nikoli

umi
nie wiedziałam że w adidasach nie wolno po trawie bo ja na wsi mieszkam i praktycznie tylko po trawie chodzę:-D

burzowata wstyd sie przyznać :zawstydzona/y: na WSU, u nas z gramatyką opisowa nie bylo problemu a łacinę mam jeszcze na wrzesien i większość osób z mojej grupy

eve u mnie też był dzisiaj kapuśniak, fajnie że masz dobry humor

Vi Widzę że pamięć to masz nieziemską ;)) Dokładnie tak , telefon znajomej ; )) Siostra ogólnie chcę mnie ściągnąć tam , w zasadzie to już chciała teraz , ale ciąża , może za rok pomyśle o wakacjach tam jak na razie , choć zależy jak to będzie z mała ;) nic nie obiecuje , ale gdyby się udało , jakaś kawka - czemu by nie ;) Fajne macie przedszkola , u nas nie ma czegoś takiego ... Fajny misio .
Burzowata My również się nie znamy ,Witam się i ja :) Synek śliczny . a co do studiów , mały nie zapomni o tobie ale będzie tęsknił .. z czasem pewnie by się unormowało . Gratuluje ;)
Aneta F Słodziutki śpioszek ; )
Liza Wrócił , dopiero koło 00;15 Ale dotarł :-)
SandraX Witam , napisz coś osobie, chętnie z dziewczynami się dowiemy czegoś więcej ;)
RenataT deszcz da się przeżyć , dobrze że bez trąby .
Dorotar No widzisz , szkoda że nie mieszkają , odwiedziła byś ich i mnie przy okazji hehe : ) Choć tu nic specjalnego nie ma :-) Mi lekarz nie da urodzić małej pośladkowo , już uprzedził ze 2 tyg czekamy potem cc ..
malenstwo Chyba mnie masz na fb . Ale wyśyłam namiar, żebym nie wyszła na nie miłą hee . ;)

A ja posiedziałam wczoraj na forum dłużej , rano poszłam do laboratorium , pochodziłam z mama po mieście , zrobiłam kalafiorową i najchętniej już bym poszła spać ; (( . Mój P. wczoraj w pracy do 00;00 , porażka 18godzin ale dziś ma wolne , choć i tak zbudziłam go rano , i wygląda jak nie wiadomo co ;) biedny ..
Moja mamuśka jutro wieczorem jedzie na przełożony urlop do Władysławowa , i tydzień zostaje z młodszą siostrą :no::no::no::no::no: nie wiem jak to będzie , wole nie myśleć ... Pogoda dziś jakaś taka ponura , niby nie zimno , ale tak ciemno ..Gdyby ktoś jeszcze chciał namiar na facebook-a mogę namiar wysłać na Priv , bo tu nie chcę wstawiać linku ;))

MIŁEGO WIECZORU KOCHANE . :-)

Ostatnia edycja:
Kasiek no litosci:-p przeciez ja nikogo nie skrytykowałam w tym poscie ani nie wspomnialam...napisałm tylko jakiego ja mam sasiada bo mi sie przypomnialo ze ja to stale w strachu...ale ok juz nawet nie napisze tych zakazanych słow masz moje słowo;-):tak:

Do mnie własnie kolezanka na grilla wpada i zostaje na noc...dawno sie nie widzialysmy wiec bedzie o czym plotkowac...takze do juterka dziewuszki;*

Aneta F aj ciebie to nigdy nie widziałam u nas na forum miło cię poznać ;) Kapuśniak na poprawe humoru mojego przyszłego męża ,co prawda mi się do ślubu nie śpieszy hehe :D
No miałam iść dalej sprzątać i się nie wylogowałam ogarnęłam wszystko ale siedzę i suwakami się bawie i zmieniłam w końcu zdjęcie Wiki na nowe najnowsze ;) Coś się przejadłam i mi wysadziło brzuch :/
Sali powiem ci szczerze ,że jak bym miała takiego sąsiada z zakazaną twarzą bałabym się o dzieci bardziej jak o siebie na szczęście u ja mieszkam w domku więc mi sąsiad nie wadzi tylko jego szczekający całe noce pies :/

Co sądzicie o tym wózku może któraś z was go miała strasznie mi się podoba ale ta rama wydaje się niewygodna :/ Chciałam go kupić ale tylko jak będzie chłopiec jak dziewczynka to odkupuje od kumpeli ;D
http://www.ebay.co.uk/itm/Stokke-Xp..._BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item3f1a062e9f

Ostatnia edycja:
kasiek , burzowata ja właśnie też wszystko zbieram .. no może poza malowankami zwykłymi :-p co nie które mam pochowane ale tak to miałabym niezłą makulaturę w domu ;-) hehe
ale te ładne obrazki i prace z przedzskola mam pochowane ładnie w takim kartoniku , razem z pamiatkami ze szpitala od uropdzenia i innymi które sie uzbierały po dordze :-) dla Emmy też mam kartonik i czeka na uzupełnienie ;-)
eve a ja zakalca lubię :-p heheh fajnie że masz taki dobry humorek
Aneta to dobrze że koleżanka Ci to załatwi na sobotę :-) takie reczniczki są fajne... ale fajnie jakby na obu było napisane to samo bo jak tylko podpisane imieniem to tak trochę bez polotu jak na rocznicę ;-)
sali ciiii :-p bo to było związane z tematem.. haha i by się ciągnęło i ciagnęło..
a tak już spokój i czysta atmosferka :-)

dobra to zmykam bo ja tu na sekuindke miałam tylko zajrzeć :-p więc nie mogę się zasiedzieć i znów uciekam na dwór :-)
tym razem z mężem bo wrócił z pracy :-)

Na prośbę piszę o sobie więcej. Na imię mam Sandra (pewnie byście się nie domyśliły:-D). Mam 21lat. Całe życie mieszkałam w Katowicach, a teraz przeprowadziłam się pod Bydgoszcz. Tam studiuję zaocznie. Od czerwca jestem mężatką.

sali Miłego plotkowania ; )) No i pysznego jedzonka z grilla :P :rofl2:
Vi posiedź z mężulkiem na polu ;))
malenstwo No widzisz , i wszyscy happy ;)
sandra, imię akurat mały problem żeby sie domyślić ;) Szczęścia w małżeństwie . No i widzę że ciężarówka ; ) gratulacje .

A mój P zmęczony , ale frytki robiii .;P mniaaaam , zjeeem sobie .; P

eve co do wózka , nie wiem ale raczej bym się nie przekonała na taki ; ) ale każdemu podoba sie co innego ;) Dużo teraz takich wózków jeździ . Ma coś fajnego w sobie , ale ja wole coś bardziej normalnego ;)

Ostatnia edycja:
reklama
HeloL:-D

Dawno mnie nie bylo ale postaram sie to zminic:)

Ostatnio wiele na glowie mialam,maly mi sie poparzyl krzewem mojzesza,chodzilismy po lekarzach chirurgach itp,pozniej dostal temp 40 stopni ale na cale szczescie jest juz wszytko dobrze:-)

Tydzien temu T mi sie oswiadczyl ,oczywiscie sie zgodzilam:) poki co jest wszytko miedzy nami dobrze wiec mozemy planowac wspolna przyszlosc:)

jutro wpada moja ciotka ,robi u nas grilla i zaprosila na niego T:) musi rodzine poznac troche:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry