eve19
Mama Wiki i Simona
Hej dziewczynki dziękuję wam za gratulacje jesteście wspaniałe ,ale tego wam nie trzeba mówić
Wczoraj okropnie się czułam więc nawet nie dotykałam laptopa wieczorem bo wylądowałam w toalecie
Vegas jak teraz nie będzie Szymonek to ja zaczne brać tabletki 
Jak na razie mam dobry humor nic nie jest w stanie mi go popsuć hehe moja teściowa ma zamiar wracać do PL no nic nie może mnie bardziej uszczęśliwić jak pożegnanie z nią hihi wredna jestem ale nie trawie jej jak zakalca na cieście
obiad zrobiłam kapuśniak bo M sobie zarzyczył i od rana biegałam po sklepach teraz sprzątanie na maxa bo sobota cała zawalona wyjerzdzamy na zakupy bo buty mi pękły M też musi sobie kupić (ja już 5pare w tym roku) ale cóż no i Wiktorii trzeba kupić nową pościel :/
Będę wieczorem jak wiki zaśnie pozdrawiamy
Jak na razie mam dobry humor nic nie jest w stanie mi go popsuć hehe moja teściowa ma zamiar wracać do PL no nic nie może mnie bardziej uszczęśliwić jak pożegnanie z nią hihi wredna jestem ale nie trawie jej jak zakalca na cieście
Będę wieczorem jak wiki zaśnie pozdrawiamy
Ostatnia edycja:

na WSU, u nas z gramatyką opisowa nie bylo problemu a łacinę mam jeszcze na wrzesien i większość osób z mojej grupy
przeciez ja nikogo nie skrytykowałam w tym poscie ani nie wspomnialam...napisałm tylko jakiego ja mam sasiada bo mi sie przypomnialo ze ja to stale w strachu...ale ok juz nawet nie napisze tych zakazanych słow masz moje słowo;-)