witam w tak piękny słoneczny i upalny dzień
magda0109 teściowe to potrafią dopiec... wiem coś o tym, ale tak jak dziewczyny piszą najważniejsze, że T. stoi za Tobą murem
milenaaaa brzuszek cudny. Widzę że masz tatuaż, nie zniszczył Ci się w ciąży? ja przed drugą ciążą chciałabym sobie zrobić, ale słyszałam że potem brzydko wygląda. Przez rozstępy i blaknie.
vegas trzymam kciuki za udaną rozmowę w banku
co do porodu mój S. też chce być. Na początku nie chciał, bo nasłuchał się opowieści kolegów o wrzeszczących kobietach umazanych krwią i kupą, a teraz stwierdził że będzie, a jak go to przerośnie to wyjdzie.
ja też dziś miałam wizytę u lekarki, kontrolną przed jej urlopem, bo ostatnio byłam strasznie obrzęknięta. Dostałam tabletki a odprowadzenie wody i już jest wszystko ok. Powiedziała tylko, że trochę mało przytyłam tylko 0,5kg przez 3 tygodnie, ale to pewnie zeszła woda a Mały przybrał na wadze. Zdenerwowałam się bo powiedziała mi że usg w 3trymestrze nie jest mi potrzebne, bo ona widzi czy mały jest odwrócony główką i ja sobie go zobaczę po porodzie nie muszę go oglądać na monitorze...
Miałam jeszcze odebrać dowód, ale zrobili mnie za głupią, bo mówili że z Katowic już go wysłali, a w Bydgoszczy go po tygodniu nie ma. Nabiegałam się a nic nie załatwiłam. Dziś pierwszy raz spotkałam się z tym, że ktoś mnie przepuścił w kolejce

, choć brzuszek mi już widać od dawna i ostatnio często stoję w kolejkach w urzędach