Milena to cudownie że gwiazdeczka się obróciła teraz tylko spokojnie czekać
Sali hehe dobra Kaja
Ja pamiętam że raz zostałam z małą siostrą tzn. miała chyba z pół roku a była śnieżyca a do sklepu mama musiała wyjść sklep może 10 minut a ja zostałam to miałam 7,5 roku a byłam tak przejęta odpowiedzialnością że zmieniłam młodej pieluchę

Nie będę się rozkminiała nad tym czy moja mama zrobiła źle czy dobrze. Ale słuchajcie 2 lata temu przed ślubem musiałam odbębnić praktyki z z Dominiką właśnie ta siostra zostawała niby babcia na dole ale babcia ma 80 lat.... I była taka sytuacja że Dominika raczkowała i znalazła korek i i wzięła do buzi i zaczęła się dusić i Agata bardzo szybko zareagowała miała 15 lat nie wiem czy ta co jest starsza i miała 20 lat wiedziała by co zrobić
Kamcia mam nadzieje że szybko go naprawisz
Gosia ja już od jakiegoś czasu się nad tym zastanawiam...
Wampi ale masz łobuziaka
Maleństwo i jak teściowa??
Femme mam nadzieje że szybko znajdzie K pracę
Magda oj ja też pamiętam najbardziej te bolące sutki... Mam nadzieje że się udało&&&&&
Burzowata mam nadzieje że coś znajdziecie
Przepraszam jeśli wszystkim nie odpisałam...
Wyjazd bardzo się udał , Pogoda popsuła się dopiero w niedzielę po południu bo burza przyszła ale przy takich upałach to nic dziwnego Domka non stop w wodzie a tak opalona że szok...
Ja tez brązowa wyjazd się bardzo udał na dniach wrzucę jakieś fotki Domka znowu z pomostu skakała

Szalona

A dziś szara rzeczywistość dosłownie bo dzisiaj u nas pada