• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme wybaczam Ci ze nie jesteś na bieżąco hehe :-) w zasadzie w cale nie jestem zła , nie raz dziewczyny tyle tu produkują że ciężko nadrabiać . :-D Co do imion była tu dyskusja na ten temat ;-) Każda z nas ma inne zdanie na ten temat , i od kąt P był uparty na Natalkę jakoś bardziej mi się podoba od Karolinki ...
Wampi Nie wstydź się hehehe . Ależ nie ma za co :) Mnie tam akurat burza ucieszyła ale nie na dłuugo :-D

Coś mi się wydaję ze będę mieć nie senną noc , także Wampi gdybyś nie spała zajrzyj ( czy która kolwiek z was ) :-):-):-):-):-)

reklama
Hej wieczornie. Burze mielismy. tzn u mnie niewiem.. ale w B-stoku niezle popadalo. akurat w leroy-u bylam jak lunelo. a grzmoty? maaatko myslalam ze ten blaszak sie rozleci.

Ewi Bartuś ladne imie.

I zapomnialam co mialam napisac..

EWI ładne imie :)
Milena hehe :) jakies imie napewno wybierzecie :)
wampi u nas tez naokolo zachmurzone :no: oby nie bylo nic w nocy ale znając moje szczescie to bede sie bac... :no: nienawidze burz.... tutaj sprawdzam i niby nie ma- oby... GdzieJestBurza.pl - Burza w Polsce!

Hani kolejny mleczak wypadł :) druga dolna jedynka :tak: mamusia sie dzis zabawila we wróżkę zębuszke :-D i ząbka juz nie ma za to pieniązek jest :-D hehehe
;-)

A więc tak nazywam się Kasia, mam 19 lat, córkę Nadię urodzoną 24,01,2011 i najwspanialszego faceta....już narzeczonego od 12 listopada 2011. Ślub planujemy na przyszły rok...ze względów finansowych, ponieważ kończymy remont mieszkania który trwa juz od listopada...:( Niedawno skończyłam szkołę (zaoczną) ze względu na ciąże. Matury niestety nie zdałam, w sumie to polski mam zaliczony w tym roku a do matematyki i niemieckiego podejdę w przyszłym, będziemy już na swoim i mam nadzieje ze będzie mi łatwiej:] 29 czerwce zdałam w końcu prawo jazdy z którym walczyłam rok czasu, zdane za 9 razem ale ważne ze zdane:) Dzis piszę wczesnie rano bo pracuje w wekkendy w pizzeri:) Serdecznie zapraszam na pizze:):):)!^^ Na koniec roku 2013 planujemy starania żeby Nadia miała rodzeństwo ale zobaczymy jak będziemy stać finansowo, same wiecie dziecko to wydatek, niby wózek po Nadi jest:) w stanie idealnym... nie mam zamiaru go sprzedawać ponieważ daliśmy za niego 1200 na allegro a teraz bym go sprzedała za polowe, szkoda...kiedyś możemy być w różnej sytuacji i miec to 1200 a nie miec to jest różnica a o wózek dla Przyszłego dziecka nie będę już się martwic:) Nadusiła jeździła w Tako Jumper X kolekcja Vertigo 2 a;) papatki:) Jade do wujka po ogórki z mama:)

Witam.
Jejku mi się śniło ze urodziłam.
wczoraj tak między 13 a 17 mogłam nawet nie wychodzić z domu taka duchota. potem fajnie chłodniej się zrobiło a dzisiaj znów zapowiada sieę duszno.

Femme no mi to zawsze podobało się to imię.
Milenaa Każdy poród jest inny, nie ma co się nastawiać jakoś specjalnie w jednym kierunku a zdać się na to co będzie. w gruncie rzeczy i tak najważniejsze jest to co potem czyli jak kładą ci maleństwo na brzuszek.
MLEŃSTWO udanego wyjazdu.

Witam kobitki ;*

Liza
Pamiętam jeszcze jak moja mama była wróżka zębuszką :-D:-D A teraz Szybko zleci i ja będę się w to bawić :-):-) A no jakieś imie być musi :-)
ookatkaoo1993 Mimo ze za 9 razem prawko, gratki się należą ;) Nadia śliczna
Ewi Mi już nie raz się śnił poród :-D w zasadzie to nie sam poród ale moja dzidzia , że już była z nami :-) Ja tam teraz czekam na poród , a jak zaczną się skurczę to coś mi się wydaję że zacznę panikować :-p

Aleee burza była w nocy , ani Cyfra+ nie chodziła ani internet :wściekła/y::wściekła/y: A ja jak głupia leżałam i w okno patrzałam , błyskało niesamowicie ;// W czwartek Ciotka mnie zaprosiła do siebie zebym w sobote przyjechała na herbatkę , a to dziś 4.08 jej urodziny :-p I chyba będzie trzeba się wybrać bo samej w domu jej smutno będzie w urodziny siedzieć:tak: Ok, ja uciekam zrobić śniadanko dla P. :tak: A potem muszę sobie z wierzchu ogarnąć chatę :wściekła/y:

Milego weekendu kochane ;* :-)

Hej babeczki :) U nas tez w nocy burza byla. niewiem jak wielka bo spaam twardo. wieczorkiem blysnelo zagmialo, na chwile zabrali prąd. F wsciekly bo Harrego potera oglądał. ale swieczek nie bylo trzeba palic. tak jasno od błysków.

Kawusią sie racze.. czuje ze ciezki dziś dzien bedzie. jakos tak ponuro jest. i duszno.

Mialam w planach dziś kolczyków troche potworzyc.. ale chyba mi sie niechce ;/

dobrze ze wczoraj posprzątalam calutki dom. dziś jedynie to co sie na bierząco brudzi..

ookatkaoo gratulacje prawka :) ja sie zabieram do niego jak pies do jeza. chcialabym zrobić, byc niezalezna od malzona ale boje sie.

Oj mój nie będzie taki miły wczoraj dostałam @ pierwsza po porodzie brzuch mnie nawala. Aż nie chce mi się ruszać. A tak było fajnie no. U nas ochłodzenie i pochmurno. Może to i dobrze nie wiem jakbym wyrobiła teraz w upał.
ookatkaoo1993 - Gratki ;D
Milenaa - No to sie biedna wynudziłaś. A pod koniec ciężko się już śpi.
RenataT - Mój właśnie robi prawko i jak ostatnio poszłam z nim bo miał jazdy i tak z nim czekalam i zobaczyłam jak wracają zestresowane dziewuchy z tych jazd to mi się robić odechciało i powiedziałam mu ze najwyżej będzie mnie wszędzie woził :-D

Ostatnia edycja:
Hej
oookatkaooo gratki determinacji i wreszcie zdanego prawka :tak: ja niewiem czy bym tyle razy zdawała gdybym za pierwszym razem nie zrobila :-D hahaha

A u nas dzis jest faaaajnie chlodno 20 stopni tylko slonca brak... ;-)
Lezakowalismy z dzieciakami do 8 i teraz niewiem co mam robic hahahaha, zawsze 6:30 juz na nogach a dzis juz 9 a ja dopiero bede dzieciaki na dwór puszczac :-D dobrze ze wczoraj posprzatałam tylko ciuchy do skladania mam i ziemniaki do obrania :tak: :-)

reklama
Witam nowe mamunie :-)
Nienadrobię was chyba już się gubię w tych postach, ale co nie co poczytałam.
Wszystkie tak o swoim porodzie opowiedziały to może i ja coś wspomnę. Rodziłam 6 godzin i 30 min, znieczulenie miałam tylko do nacięcia. Cztery partę i Michaś już był na świecie (4200 ; 57 cm). Ból był nie do wytrzymania ale gdy będe miała drugie dziecko, będe chciała urodzić tak samo SN. Boli ale poród jest piękny :-D.

Mieszkam na obrzeżach miasta i wszędzie kombajny na wieś jeżdzą, mały nam pokasłuję, poszłam do lekarki a ona mówi że jest zdrowy i nic mu nie jest i powiedziała że to mogą być pyły ze zboża.
U nas wczoraj Bogu dzięki padało i była burza, nie mogłam już znieść tych upałów i tego słońca. Teraz też świeci ale chmurki są, to może jakoś wytrzymam:)
Michałkowi widać pod dziąsełkami górne jedynki i nawet już dwójki, 4 ząbki się chcą naraz pchać a żaden nie chce wyjść, i tak czekamy.

Ostatnio ciągle mnie głowa boli, byłam u ogólnego i wziełam sobie skierowanie do neurologa, zobaczymy co powie, bo teraz ii tak na urlopie jest :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry