femme fatal
Mama Ninki :)
KASIEK - 

to teraz naprawiaj naprawiaj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mój to chudzielec ale długaśny jest za do taki
pierwszy kot który nie ma w głowie tylko jedzenia
zresztą to dzikus niesamowity bawi się czym się da i kiedy się da
czeka tylko aż się obudzę żeby przyatakować
... a w służbie zdrowia co robisz ? bosz... to tak mało płacą ?
masakra
jeszcze soboty
nie myślałaś nad zmianą pracy ? ja już w wieku Twojej Oli to sama latałam wszędzie ale wiadomo kiedyś były inne czasy
teraz też bym się bała Niny puścić ... na szczęście mieszkamy na osiedlu zamkniętym jest brama jest cieć kamery więc mała chodzi sama na podwórko na którym zresztą ma pełno dzieciaków z tego 3 dziewczynki w swoim wieku miej więcej więc jest to ekstra sprawa z tego względu wolała bym płacić więcej a tam mieszkać bo teraz latem to naprawdę jest świetna sprawa mają tam swój mini plac zabaw ja małej basenik kupiłam więc super sprawa :-) no i wszystko widzę z balkonu
mieszkając w zwykłym bloku już by nie było tak kolorowo 
ale jestem z wami na biezaco. Mam chwile bo zaraz musze brac sie za robienie nalesnikow w serem
ale chirurgom nie dorownuje
a do dzis nie ejstem przekonana do tego imienia ale nikt nie akceptowal moich typow, ja nie akceptowalam Ł bo chcial Szymon wiec wyszlo jak wyszlo
a Bartosz czy Bartlomiej?
co do porodu ja rodzilam 7 godz 10 min i te 10 min to parcie
ale mnie od razu nacinali bo mialam geste zielone wody
miło poznać ;-) co tak malo pozwalasz swojej osmilatce?
moja Hania nie ma 6 jeszcze a własnie od bramy do szkoly sama pójdzie
:-) ;-)
;-) 
ale nie łzawią mu oczy nie ropieją... i to własnie dziwne nie mialam tak z zadnym... 

Nuśka witajmiło poznać ;-) co tak malo pozwalasz swojej osmilatce?
moja Hania nie ma 6 jeszcze a własnie od bramy do szkoly sama pójdzie
:-) ;-)
Liza wiesz tu chyba nie wchodzi kwestia tego, ze malo pozwalam.Powiem Wam juz na wstepie o co chodzi, bedziecie mialy duzo do czytania.
Moj obecny partner, nie jest ojce biologicznym Olusi. Czlowiek, z ktorym mam Ole nie zasluguje na miano ojca, po 5 latach zwiazku z Nim, 4 lata temu powiedzialam dosc,zabralam Ole i ucieklam.Z dnia na dzien musialam zaczac sobie radzic zupelnie sama, bylo tak cholernie ciezko, ze teraz kiedy na to patrze nie wiem skad mialam tyle sily.Nazwijmy ow pana panem Z.Kiedy ucieklam, zalozylam mu sprawe do Sadu o znecanie sie nade mna, dostal 6 miesiecy w zawieszeniu na 3 lata,dozor kuratora ( czyli praktycznie nic, zwlaszcza za to co mi robil).Potem byla sprawa o alimenty.On oczywiscie nie placil mi nigdy ani gorsza, pieniazki dostaje z Funduszu.
Z łukaszem jestem od ponad 2 lat, dla Oli jest ojcem, jakiego nigdy nie miala; jedynym ,najukochanszym tatusiem. Ona dla Niego - oczkiem w glowie.Wiele by dla Niej zrobil zeby miala wszystko, czase wkurzam sie, ze zbyt ja rozpieszcza![]()
W poniedzialek mialam z panem Z. sprawe o zgode na wydanie paszportu, sad oczywiscie przychylil sie do wniosku. Teraz czekam na termin sprawy o pozbawienie wladzy rodzicielskiej. Juz raz zalozylam mu sprawe, ale niestety powiem wprost, sprawa byla z gory przegrana niestety. Sprawe prowadzil sedzia majacy swoja renome, dzien po ogloszeniu wyroku uchylajacego moj wniosek ( po 2latach prowadzenia sprawy!! ) popelnil samobojstwo.Nikt tego nie rozumial, ani kuratorzy,ani ja.Teraz kiedy mieszkamy w Katowicach wierze ze bedzie inaczej.
:-) ... kurde to niezłą jazdę miałaś z panem "Z" dzięki bogu że udało Ci się z tego wyjść i 3mam kciuki za sprawę !
wygląda z opisu to tak jak by mu naczynko pękło ... jak mu nie przejdzie to faktycznie warto z tym do lekarza może pojechać ;-)