Nuuuśka
..kocia mama ;]
kasiek wybacz musisz mi wybaczyc, poczatki zawsze sa trudne, ale z czasem na pewno bede poslusznym forumowiczem 
Jak w poniedzialek odbiore wezwanie napisze Wam kiedy macie mocno zaciskac kciuki !! i dziekuje, ze jestescie. Takie fora, i takie osoby jak Wy potrafia bardzo pomoc sobie nawzajem

Jak w poniedzialek odbiore wezwanie napisze Wam kiedy macie mocno zaciskac kciuki !! i dziekuje, ze jestescie. Takie fora, i takie osoby jak Wy potrafia bardzo pomoc sobie nawzajem
biedna Olusia dobrze że wychodzicie na prostą zresztą się mówi że po 7latach się zmienia ;-) wam teraz te lepsze lecą ;-) moja Nina też nosi okularki tyle że ona ma wadę +11 więc pewnie już nigdy się okularów nie pozbędzie ... no ale dzięki boku teraz takie fajne oprawki itp że to nie jest taka tragedia ;-)
ale naprawić już nie umiesz co ?
pierwsza wtopa od momentu "rządzenia" 

ale w sumie stosujemy stosunek przerywany więc najmniej bezpieczną chyba metodę więc co będzie to będzie :-) między mną a moją siostrą jest 11 lat różnicy i zaczęłyśmy się dogadywać dopiero jak zaszłam w ciąże ale teraz cieszę się bardzo że mam siostrę nawet razem czasem na jakieś imprezki wyskakujemy :-) więc dobra siostra/brat nawet dużo starsza ;-)