Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podobno najlepiej platna praca jest wlasnie po tym kierunku, ale znalezc ja graniczy z cudem, przynajmniej u Nas.
bo wieczorem do pubu też bym z dzieckiem nie poszła ale w dzień ? do typowej piwiarni gdzie się piwo smakuje a nie chleje to nie miała bym zahamowań ;-) dodam że za piwem to nie przepadam ale to takie pszeniczne jasne z piwiarni na świeżym powietrzu z kufla ...mmm aż się rozmarzyłam
ja tak nie chce
:-) ... A jak bym miała tak jak ty że ciągle dzieciaczki bym widziała to bym nie wytrzymała na pewno do przyszłego roku 
ja chciałam się starać w terminie czerwiec - sierpień żeby w wiosennego dzidziusia trafić :-)
idź robić cholera wie jakie będą wymogi za parę lat bo coraz to gorzej jest
nigdy nie bylam, zawsze chcialam, ale nikt nie chcial ze mna jechac, bo kazdy wie, ze gdybym mogla to pol wystawy wyladowaloby w domu 
I bedzie Amelka, Julka, Maja albo yyy nie wiem

i burza wielka idzie :-(

W ogóle P znowu zniszczył telefon 
Jak zaczne rodzic to nie bede miec jak mu nawet napisać eska :-( Musimy szybko coś kupić , ale do 10tego jeszcze troszkę 
Aha i na 60% będzie Natalka Karolina .... Bo Liliana mu nie odpowiada .. I nawet na 2gie imie tak nie chce 

Tylko teraz zostaje mi myśleć czy dawać dwa imiona czy nie bedzie za długie .. 

Z takim brzuchem przez te upały brr .. ale dziś choodno 
bo to naprawdę rzadkość haha na palcach mogę wyliczyć na jakich imprezach pił :-) nawet jak ktoś do naz z piwkami przychodzi na film wieczorkiem czy posiedzieć to ja się właśnie czasem napiję a on nie , palic też nie pali 
;-)
haha faktycznie
nie wsiadłabym przy budynkach 
:-) ale dzisiaj gorąco ale przez @ wcale nie mam ochoty na słońcu się prażyć
więc siedzę sobie w chłodnym sklepie
:-)
... Ja też chce dziewczynkę ! Lilkę bym chciała tylko jeszcze muszę Kubę do tego imienia przekonać
a dla chłopca spodobało mi się ostatnio Leon :-) ale Kubie też się nie podoba ale on to taki że dopiero jak fasolka będzie to będzie myślał i się przejmował teraz to mu się nawet myśleć nie chce
...Twoje imiona wszystkie ładne ale chyba 3 najbardziej popularne obecnie Nina ma pełno Maj Amelek i właśnie Julek w przedszkolu ;-)
a długie macie nazwisko ? jak jakieś krótkie to spoko takie długie dwa imiona ale jak do tego miało by być jakieś długie nazwisko to trochę dziwnie
chociaż jak wam się podoba to czemu nie w sumie przecież i tak się tylko pierwszego używa ;-)
to ja śniadanie przegapiłam bo nie chciało mi się robić i zaczęłam dzień o 12 od pizzy 
a teraz mi nie dobrze

dobrze że cioci przy tym nie było
ja to bym chętnie nad jeziorko poszła