Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, jak chcą za wynajem min 600 zł i to za kawalerkę, tak dziś zadzwoniłam i 400 odstępnego za 2pokojowe mieszkanie . Trzeba by się z P zastanowić . Tylko problem w tym że bez centralnego ogrzewania ( piec kaflowy ) ...
i nie ważne może być cały dzień pusto i jak tylko mam jeść to atakują
masakra i tak w 99% jest 
normalnie wabik na klienta
:-)

powiedzialam wiec, ze koty zabunkrujemy chyba w pokoju, bo jakos tego nie widze.Wiem wiem, ze dzieci nie maja jeszcze poczucia krzywdy, nie wiedza czasem ze robia zle, ale kazda z Was zapewne wie, jakie ludzie na wsiach maja podejscie do zwierzat - pies przy budzie, kot na polu myszy lapac.Jak w zeszlym roku zobaczyli Nasze na szelkach i w obrozkach,bylismy atrakcja wsi
Drzwi tam zawsze otwarte sa, wiec urlop chyba spedze na pilnowaniu tego, zeby mi ktos przypadkiem badz nie przypadkiem wyniosl koty na zewnatrz zeby sobie "pospacerowaly".
a wy mieszkacie z teściową rozumiem w jakimś domu ?