reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pam witaj:) Zamierzacie się w najbliższym czasie strać?? Przykro mi że straciłaś córeczkę...

Mysle, zastanawiam sie..... Bardzo bym chciala... wiem ze dam rade ze studiami bo mam malo wykladow a i moja uczelnia bardzo pomaga studenta z dziecmi (maja nawet przedszkole przy uczelni :) )
Moj V. wsomie mowi ze chce... jego rodzice by sie cieszyli....
Ja sie ucze, moj V jest na bezrobotnym od miesiaca (zamkneli hotel) jest wykfalikowanym kucharzem i energicznie szuka pracy :) Ja bym chciala tak najpozniej od konca Wrzesnia zaczac sie starac....

reklama
No to i ja się dołączam. Chociaż nie wiem czy taka młoda jestem (23 lata i 2/3 i dopiero pierwsze dziecko) :) Na imię mam Natalia (co widać w nicku:):)) i za 7 miesięcy zostanę mamą :)
Evisia - Ty się nic nie przejmuj, ja płaczę 2 razy dziennie, głównie bez powodu. A miękką kluchą się zrobiłaś, bo hormony Ci szaleją. Pogadaj z ojcem dziecka - może akurat jego reakcja będzie inna niż się spodziewasz... Mój Sz. płakał przez 2 dni, co jakieś 20 minut, a w końcu wysłał mnie do rodziców i wypił 0,7l sam z tej swojej radości :) Generalnie nie wierzyliśmy, że Nam się udało i właściwie ja dalej trochę nie dowierzam (chociaż na USG widziałam wierzgającą nogę:))
A co do studiów - mi po porodzie zostanie tylko pare miesięcy do obrony magisterki, więc z pomocą teściów pewnie jakoś dam rade. Wyjścia nie mam (zawsze można wziąć urlop okolicznościowy z prawem do zdawania:))
Pam - staraj się staraj, bo od starania do zajścia długa droga (oj bardzo długa, Nam zajęła prawie 2 lata)

Pam - staraj się staraj, bo od starania do zajścia długa droga (oj bardzo długa, Nam zajęła prawie 2 lata)

Witamy :) i gratulacjie :) Wiesz juz co bedzie? Panna czy Pan ? :-D

Pewnie zaczne sie starac,
U mnie na uczelni w zeszlym roku robili darmowe badania na rozne chorbony weneryczne oraz badania plodnosci (darmowe dla studentow). moj V. poszedl i czysty a plodny podobno ze ho ho :szok:
ja okres mam zawsze jak w zegarku wiec moze nie bedzie problemu.... jedynym problemem moglaby byc moja waga... mam nadwage :zawstydzona/y: walcze ale cos nie idzie..... no i obydwoje palimy... nie duzo bo moze raptem paczke na tydzien ( jedna na nas dwoje) ale jednak....

Natalia witaj i gratulacje fasolki:)

Pam no to najlepszego ja tez z kolejnym dzieckiem chciałabym we wrześniu się starać żeby tak na maj czerwiec wypadło:)

Nowe dziewczyny może nam się pokażecie??

Pam no to najlepszego ja tez z kolejnym dzieckiem chciałabym we wrześniu się starać żeby tak na maj czerwiec wypadło:)

Mam nadzieje ze pojdzie gladko ;)

Pokazac sie mowicie? hymmm....

DSC0000148.jpgPhoto0094.jpgP300810_08.45.jpg Na Ostatnim jest moj najwazniejszy na swiecie chlopak :) Oskar moj brat :) Zboj ma 7 lat (13 lat roznicy) i moje oczko w glowie ;)

Nuśka po jaką rzecz idziesz??

kasiek nie wiem jeszcze ale na pewno zaczne kompletowac fajne spiochy i grzechotki oooo i gryzaczki. Mnie wpusic do sklepu dzieciecego, to jak dziecko do sklepu ze slodyczami i powiedziec "Bierz Kochanie co chcesz" :-DGdzie Ty kasiek w ogole mieszkasz?

Ewi44 tak, masz racje, z tego co pamietam znieczulenie ZOO mozna brac powyzej 6cm rozwarcia ale nie pozniej niz w 8cm.Jak przyjechalam do szpitala mialam 5, ale moje prosby byly juz wtedy niestety nie na wiele sie zdaly :-(Ale dalam rade bez niczego i do tej pory jestem z siebie dumna. Patrzylam ostatnio na szpitale w obrebie Katowic, nie wiem kompletnie ktory teraz ma najlepsza renome.

pam witaj :) mam nadzieje, ze zdecydujesz sie na kolejnego dzidziusia, nie ma nic piekniejszego, chco na pewno ciage siedzi Ci w glowie strata coreczki, eh...czasem dzieja sie rzeczy ktorych nie potrafimy zrozumiec, ale musimy je zaakceptowac chociazby uplynelo wiele czasu :blink: Ja z moim łukaszem tez jestem juz ponad dwa lata razem i swiety czas na powiekszenie rodziny, kiedy bedziemy to robic jak nie teraz ? Nie zastanawiaj sie ani minutki, jesli mozecie na sobie polegac, jesli macie ku temu wszelkie warunki to chyba nic wiecej nie potrzeba oprocz odrobiny wiary w siebie :)

natalia 88 witaj :))) widze jedno miasto :) Gratuluje kruszynki :) Gdzie dokladniej mieszkacie?Jesli oczywiscie moge wiedziec :)

Pam ale to nie w tym roku:p
Śliczna dziewczyna z Ciebie a braciszek uroczy:)

Nuśka najpierw to zacznijcie intensywne starania bo to przyjemne:) A ja jestem z Radzynia Podl.

Ostatnia edycja:
Monisia witaj napisz i tu coś o sobie:)
QUOTE]
Mam na imię Monika, mam 22 lata;) Mieszkam w Nowym Mieście Lubawskim;) Mam synka Szymonka, który przyszedł na świat przez CC 18.05.2012 r. z wagą 4330 i dł.56 cm. :) Moje oczko w głowie;D Bardzo go KOCHULKAM :D
Pierwszą ciąże poroniłam w 9 tyg. :( miałam wtedy 19 lat...
Co chciałybyście jeszcze o mnie wiedzieć? śmiało pytajcie:) odpowiem na każde pytanie ;D

Kasiek8​8kasiek dziekuje bardzo :)

Dziewczyny macie cos ciekawego do poczytania o ciazy ect.? Nudzi mi sie strasznie a nigdzie nie wyjde bo 5 tygodni temu zlamalam noge w kostce i nadal na kulach jestem jeszcze 2 tygodnie... a poczytaloby sie cos :) zeby sie jakos przygotowac do tej ewentualnej ciazy :)

Monisia gratuluje synka :) Szymon sliczne imie :) Przykro mi z powodu poronienia... :sad:

Ostatnia edycja:
reklama
Monisia22 a jak z tatą Szymonka??

Pam nie wiem może przeszukaj forum tu jest dużo fajnych tematów:)

Umrę zaraz z moim @....
A wiecie co jak Dominika fajnie liczy z C do 7 tzn nawet nie liczy tylko powtarza po nim miód na moje uszy:)

Do góry