reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Na 14 marca. To miło, że się nie wepchałam :-p i, że nie jestem najstarsza. W sumie, to dalej czuję się młodo :-D:rofl2:
Więc jak pisałam mam 27 lat. W styczniu skończę 28... W czerwcu 2011 zostałam mamą Tymona i od tego czasu moje życie wywrócił do góry nogami :-) Mam męża, Sz. Jesteśmy małżeństwem od zeszłego sylwestra, a parą od 2 lat. Oczywiście jak w każdym związku, często nie możemy się dogadać, ale bardzo się kochamy...

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Kasiek a może jednak zrozumiał o co chodzi:-p:-) a Ty coś mu kupiłaś? ;-) My to chyba coś wspólnego sobie kupimy, chociaż jeszcze nie wiem co :-p

asinka bo jesteś młoda, to jak masz się czuć ;-);-)

Na 14 marca. To miło, że się nie wepchałam :-p i, że nie jestem najstarsza. W sumie, to dalej czuję się młodo :-D:rofl2:

Ladna data :) a tam wpechneła :) no chyba ze w nasze szeroko otwarte ramiona :)

Kasiek winko ;) az sama bym sie napila....

Wyszlalam V do sklepu.... moze bedzie otwarte bo u nas dzis Bank Holiday i nie wiadomo... Zachcialo mi sie spagetti :)

Asinka hehe tak po avatarku myślałam że Ty taka szalona;) Pokażcie się nam:)

szalona to ja jestem ;) o prosze :) 602419_256018231173996_318844569_n.jpg

P.S przepraszam za nie wyjsciowa twarz :p

Wyszlalam V do sklepu.... moze bedzie otwarte bo u nas dzis Bank Holiday i nie wiadomo... Zachcialo mi sie spagetti :)

pam mi od tygodnia chce sie ruskich pierogow, ale nie ma kto zrobic, teraz jak wracam do domu z pracy jest 21:blink: Ale ogorki w kazdej postaci mile widziane zawsze :-D

Femme myslalam ze umarlas, chwile mnie nie bylo a tu tyle stronic nowych zapisanych ,ze i tak nie przekopie sie do tego na czym wczoraj skonczylysmy.Jak na kociej wystawie ???:-)

Kasiek - mężczyźni rzadko łapią drobne aluzje. Ja ostatnio mówię mojemu, że się już w żądnym staniku nie mieszcze, że spodnie by mi się przydały, a on do mnie "No przecież gorąco jest, to możesz chodzić bez" - niby logiczne, ale ja nadal chcę na zakupy :D
Nuuuśka - Tak mi się skojarzyło z Twoim postem "(...) pójdę boso, pójdę boso, pójdę booooosooo"

reklama
Do góry