Hej wieczornie. Nowe mamy witam i ja

matko ile was tu wpadlo.
Pam staraj sie staraj.

co do nadwagi. u jednych to problem u innych wcale nie
Brat cudny i imie ma ur0cze
Monisia gratuluje syneczka

duzego kolcuszka urodzilas

Do jego imienia mam sentyment. Oskar w zamierzeniu mial być Szymonem. No ale nie jest. jesli mi sie 3 syn trafi to bedzie Szymon Bartosz.

kij ze mam dlugie nazwisko

Ale tak sobie postanowilam
i ty taki szczuplak po ciązy jestes??? maaaaatko jak ci fajnie. sliczna babka z ciebie

a Synek przeuroczy.No i wszystkiego najlpeszego
Natalia88 tez ty pikna jestes
Kasiek wspołczuje bolu. ja to tydzien temu przechodzilam.czolgalam sie z bolu.
Asinka pasujesz tu. Tez jestem tak młoda jak ty

( miesiacami moze młodsza )
i gratuluje ciązy. zawsze mowie ze ja taka młodziutka tylko mi dzieci rosną

a synek sliczny
Nuuska wpadaj na ogurasy do mnie. calutki garnek malosolnych zrobialm i jutro trzeba podebrac znowu

taki spory worek bedzie

i jaka ty ladna jestes.

fryzurka twoja mi sie podoba.
Moi chlopcy przedwczoraj powiedzieli mi ze chcą miec w domu male dziecko. najpierw myslalam ze znowu sie wyglupiają. no ale F tak drązył temat i mowi mi ze chce miec siostre, bo brata juz ma. Oskar tez podekscytowany bo tyle dzidziusiów w kolo i on chce miec. i koniecznie dziewczynka. Maja. hahahaha. ja w ciązy nie jestem a oni juz imie wymyslili. Mowie im ze Maja na bank nie bo u wujka grzeska jest. No ok, zgodzili sie. ale F stwierdził ze MUSZE!! im urodzić siostre.
hahaha dziś dla Ł to powiedzialam. tak sie chlopaczyna napalił ze mi dziś nons top nawija o staraniach o core. hahaha.... a jak sie podjarał tym.. calutki dzien mnie podskubuje i taki usmiechniety chodzi.. hahahaha..
nawalnica przeszla na moją wsią. tzn dwiema moimi wsiami. na wiosce akurat bylam truskawki sadzilam jak zaczelo grzmiec i padac.Pedem do Domu pojechalismy,,zanim dojechalismy to juz tak lało ze maski auta nie bylo widac. galezie drzew nam przed szyba latały. pranie zerwało, zabawki porozwalane po podworku wysokie kwiaty pokladło, sloneczniki polamane. aj.. i ja w tą ulewe zbieralam, naprawialam.. tylko weszlam do domu i przestalo padac. ;/