reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sheeppy fajny tatuaz :tak: dawno robilas ? tez kiedys bylam napalona zeby sobie zrobic ale jakos nie wyszlo :sorry2:
Ja juz to jutro wysle Wam mielone z grzybkami :-p:rofl2:
Duzooo zdrowka zycze :tak:;-)

reklama
Z tymi slodyczami to roznie...
Mi zaraz po porodzie kazali zjesc jak najwiecej batonikow w czekoladzie:-) czekolada ma magnez co wzmiacnia... :-) i zeżarłam chyba ze 4 snickersy za jednym zamachem:-p:-p:-p mniam mniam:-D a mała i tak najpierw wydalała smołke, a mleczko to dopiero w 3 dobie mialam chyba:tak:

Sheeppy fajny tatuaz :tak: dawno robilas ? tez kiedys bylam napalona zeby sobie zrobic ale jakos nie wyszlo :sorry2:
Ja juz to jutro wysle Wam mielone z grzybkami :-p:rofl2:
Duzooo zdrowka zycze :tak:;-)
oj nie,ostatnio mnie naszło na paszteciki z pieczarkami i całą noc zbierało mi się na rzyga :D
tatuaż na ręce to ma już hoho z 5-6 lat :D

a co do słodyczy po porodzie, to ja żarłam bo się powstrzymać nie mogłam
oczywiście zaraz po tym jak mi się głodówka i dieta po operacji skończyła i odstawiłam sucharki :wściekła/y:

Sheeppy Ty najpierw napisz cos o sobie :-p
wsnioskuje ze mialas cesarke , dlaczego ? i czy to byla wpadka i czy kolejny bobas jest planowany i na koncu co z tatusiem ?
wybacz za moja nachalnosc :zawstydzona/y: ale kazda nowa mamusia musi napisac taki skrot ze swojego zycia :-)

Sheeppy Ty najpierw napisz cos o sobie :-p
wsnioskuje ze mialas cesarke , dlaczego ? i czy to byla wpadka i czy kolejny bobas jest planowany i na koncu co z tatusiem ?
wybacz za moja nachalnosc :zawstydzona/y: ale kazda nowa mamusia musi napisac taki skrot ze swojego zycia :-)
hoho, długa historia, dobra to piszę:
pierwsze dziecko mam z mężem a już właściwie byłym mężem, bo już przed porodem przestało nam się układać a po urodzeniu się Nikusia tylko pokazał, jaki z niego typ :no:byliśmy 5 lat ze sobą, w ciąży braliśmy szybki slub cywilny, i to 13go, w poniedziałek
jak mały miał 2 miesiące poznałam Szymona, mojego obecnego faceta, i tak już razem jesteśmy, Szymon bardzo chciał mieć dziecko, może trochę z zazdrości o męża, i teraz cieszy się jak dziecko że mu się udało :tak:w sumie to dobrze,odchowam dwa małe, będą razem się bawić, chodzić do szkoły itp:-D
aaa no a cesarkę miałam [i cieszę się z tego :laugh2:] bo mały nie obrócił się główką na dół, całą ciążę miał głowę zaklinowaną między moimi żebrami

i to 13go, w poniedziałek

Chyba w piatek ? :-p:-)
Twoj byly alimenty chyba placi ?
Fajnie ze jednak wszystko sie u Ciebie ulozylo No i gratuluje drugiego Bobaska ;-) a wolisz dziewczynke czy chlopca ? wsumie po N mialabys ubranka :-)
Tez mi sie podoba pomysl dwojki dzieci w odstepie roku ale w praktycze umnie bylo by fatalnie,wykonczylabym sie psychicznie :dry::laugh2:

POLNA jak ci sie nie chce na poczte isc to nie!!!:) wybaczam....zjadlam snikersa hehe....:) a i zrobilam maly postep do przodu, napisalam esa dp S z przeprosinami....jak na mnie to i tak szybko, bo przepraszam to mi ciezko przez gardlo pzrechodzi.... SHEPPY widze ze4 juz tutaj sie przenioslas... no to witam ponownie:) dobrze ze wtedy mialas tylko cywilny... drugi dzieciaczek?? fajnie. ty dopiero zaczynasz swoja droge z dziewiecioma miesiacami , my tu przy koncowce jestesmy albo same upieczone mamusie juz sa,,,:p

nie w piątek,ślub był w poniedziałek
dlatego taki lipny i nieprawdziwy
teraz bym chciała dziewczynkę do pary, bo synek to zawsze się wda za tatą, a ja chcę mieć też swojego małego sobowtórka :d ale znając życie,będzie chłopczyk :p
ja też się psychicznie wykończę, tego się boję najbardziej i tego, że nie donoszę :( bo śpię po 4 góra 5 godzin na dobę, i to z pobudkami.. nie jest łatwo

Olenka ej a ja ,Basia i Zywa -jestesmy juz mamami z onadrocznym stazem :-) wsumie Oliwka tez jest :happy:
ze wogole po snikersa Ci sie chcialo wstac ? :-p:-)

sheeppy to Twoj synek sie budzi w nocy ?

reklama
polna ach zaliczam was do swierzo upieczonych z stazem:) musialam wstac bo jakby inaczej...listonosz nie przyszedl a tak liczyalm na ciebie:p i nic. SHEEPPYa co ty tak krotko spisz? odpoczywac teraz musisz

Do góry