Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam mamusie których nie znam.
Szalom wysłałam zaproszenia.;-)
Kurde nie mam kiedy nadrabiać mały pokazuje kto rządzi w domu a niestety nie da się mu postawić hihi i trzeba ulegać. Ma tyle energii ze nie wiem czasami się śmieje że podkrada kawę chyba. obudził sie na jedzenie o 4:30 i po tym spal chyba 1,5h i koniec. Ciągle gaworzy jakby coś ciągle opowiadał. Nawet jak jest głodny to nie płacze tylko głośno krzyczy jak nie ''agu'' to ''me'' albo ''gii''. Ja oczywiście teraz przy nim nie mam czasu zjeść nawet. Jem w biegu co wpadnie nawet nie mam co myśleć o ćwiczeniach żeby brzuch zrzucić bo jak niunio wieczorem idzie spać to ja padam i zasypiam i nie ma zmiłuj żeby mnie obudzić. U nas od wczoraj się chłodniej zrobiło. Spadam robić małemu mliko. Miłego dnia dziewuchy. Żeby nie było to was podczytuje ;d
siedze wlasnie w pracy, przezylam kolejny dzien, coraz blizej do piatku 
Jutro bede do Niej dzwonic, bo Pancia zapowiedziala sie,ze albo dzis albo w piatek zaszczyci Nas swa obecnoscia, ale w piatek w koncu musze jechac na zakupy, eh kiedy mam to zrobic,jak w sobote wyjezdzamy juz na urlop 
:-)
:-) więc pamiątka jest :-) 
widać od uda także musiałam się pochylić do przodu żeby nie było tego widać :-)Vi rozstępy to ja mam straszne i wszędzie. brzuch, cycki, uda, biodra, na kolanie nawet mi sie porobilya cycki jak mialam przed samym porodem miseczke C tak teraz wgl nie mam cycków -.- że mi stanik niepotrzebny ;O i skóre na brzuchu mam strasznie rozciągnięta ;(
Vi rozstępy to ja mam straszne i wszędzie. brzuch, cycki, uda, biodra, na kolanie nawet mi sie porobilya cycki jak mialam przed samym porodem miseczke C tak teraz wgl nie mam cycków -.- że mi stanik niepotrzebny ;O i skóre na brzuchu mam strasznie rozciągnięta ;(