pam_x_pam
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny 
Marcia92 to my w tym samym wieku jestesmy
ja tez 20 lat mam...
Dziekuje wszystkim za wsparcie... mam nadzieje ze bedzie dobrze... moj V nie poszedl ze mna bo cos musial zalatwic na miescie wlasnie wrocil kupil mi misia
Powiedzialam mu co mowil doktor... i mialam dziwne wrazenie ze sie ucieszyl... spytalam sie go co teraz... a on powiedzial ze widocznie tak ma byc i poki co to powinnam sie upewnic ze wszystko jest ok i dopiero potem sie starac o dziecko... troche mnie to zabolalo bo tak jakby on nie chcial wogole ale wiem czemu tak mowi....jak mial 17 lat jego dzieczyny zaszla w ciazy i usunela... on chcial to dziecko ale ona nie chciala z nim byc i powiedziala ze nie zniesie mysli ze ma z nim dziecko i usunela... ja rozumiem ze dla niego to jest trudne i wogole... on mi ciagle tlumaczy ze on chce dziecka ale sie boi i wogole... eh ja juz sama nie wiem co robic... mysle ze narazie poczekam i wylecze sie z tych zrostow i wszystkiego... zalamke mam w tej chwili niezla siedze i rycze a V nie wie co ma zrobic ze mna siedzi i sie patrzy.... ja sie tak bardzo boje ze mi powiedza ze nie moge miec dzieci... ze jedyna dziecko jako moglam miec umarlo.... i teraz juz nie moge...
przepraszam dziewczyny... musialam sie wygadac...
Marcia92 to my w tym samym wieku jestesmy
Dziekuje wszystkim za wsparcie... mam nadzieje ze bedzie dobrze... moj V nie poszedl ze mna bo cos musial zalatwic na miescie wlasnie wrocil kupil mi misia
przepraszam dziewczyny... musialam sie wygadac...
dajcie spokój.... nie mam czasu 

hehe, zimą bede mogla wiecej pisac bo teraz nie siedze tak na kompie :-)