reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja tam ludzi poprawiam ale siebie w sumie nigdy... hehe no moze jakosc zdjecia ale zadnych jakichs oszustw nie robie- choc musze - zdjecia slubne wyretuszowac ;] bo maz narzeka.. ze zle wygladam bo byl przemeczony i dawno po slubie a nikt jeszcze zdjec nie dostal :D

hmm no to moze zamiast przed komputerem to do lozka??:)

sheepy Ty cos z fotografia jestes zwiazana? czy to takie domowe sesje? ten reflektor mnie zastanawia :p w ogole to widze very hot mama :D kolejna, zreszta u nas sa same hot mamy :D
ja poprawiam tylko niespodziewanego pryszcza który np wyskoczył przed @ no i te boczki cholerne sobie usuwałam bo wszystkie zdjęcia po porodzie mi szpeciły:-D
Fotografią zajmowałam się czynnie 3 lata temu, teraz to właściwie od czasu do czasu.. może jeszcze za kilka latek będzie okazja :happy:
właśnie zamierzam wykąpać się i położyć bo od rana patrzę w monitor :-p

Netgirl ja bym pomogła ale nie mam w sumie swoich fotek na kompie (stare padło-mało miejsca) a poza tym moja siostra sie bawi moimi fotkami (zaczyna studia fotograficzne)
Sheeppy chciałam zobaczyć twoje fotki ale mi sie zacinają :-( a jak chora to do wyrka

hej mamusie ;-)
Witam nową mamę. Dzisiaj późno zaglądam bo jakoś nie miałam czasu:baffled:. Młoda właśnie mi nałożyła farbę i niedługo idę ją zmyć...zobaczymy jak mój balejage wyjdzie;-)

:szok:zrobiłam sobie tak ostrą zupkę chińską, że zaraz się zakaszlę na śmierć
ale przynajmniej nos mi się odetkał:-)
KasiaF87 tam gdzieś na moim profilu mam adres do fotki podany, na fotce jeszcze albumy mam :tak:
dobra, wysyłam to zdjęcie mailem i idę nyny
dobranoc wszystkim mamusiom

Siemka :-) mamusiek przybywa :-) a ja do J wrocilam, zmienil sie i ten kopniak ktorego dostal ode mnie bardzo mu w tym pomogl:-) najbardziej podoba sie to Alusi, ktora jak go widzi to az podskakuje z radosci:-)

Luska to maly diabelek:-D J tak ja rozpuscil ze dzisiaj pojechal wczesniej (nie moze u nas nocowac puki co) to myslalam ze zwariuje:-) okolo 20 minut za nim plakala... jak ja kapalam to plakala jak bym jej wielka krzywde robila, a przez caly tydz J ja kapal... Wogole jak na nich patrze to Ala wyglada jak maly klon swojego tatusia:-) planujemy razem zamieszkac, ale puki co mordujemy sie osobno...:-(

reklama
Daje i to nawet za duzo:-) nie mam juz gdzie jej ubranek trzymac:-D
moj tata to akceptuje, ale moja mama glupich wrozek sie nasluchala i ma go za skur... chociaz zadna nigdy nie powiedziala jej ani slowa prawdy....:-(

Do góry