Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i wróciłam umyłam się i leżałam sobie gadałam na fonie na gg. Nagle cos strzeliło w brzuchu poszłam do łazienki i zobaczyłam że odszedł mi czop poszłam do mamy do pokoju jej to oznajmić i poszłam sie położyłam i nagle złapały mnie skurcze wody odeszły od razu, skurcze co 5 minut i pojechałam na porodówke jak dojechałam to miałam już 8 cm. A tego samego dnia byłam na ktg i moja gin oznajmiła że zobaczymy sie w nastpnym tygodniu na następnym ktg a tu niespodzianka sama jeszcze przy moim porodzie była.
wpadam do domu żeby te zdjęcia zobaczyć i co ? nie ma neta 

cholerny teletronik (od nich mamy) i z nimi tak ciągle ale u nas w mieście nie ma konkurencji bez stacjonarnego żeby wziąć więc się z nimi musimy męczyć ależ byłam wściekła ...
dostałam uwaga aż 6 zdjęć z tego jedno mi się podoba a dwa są w miarę ... oby te z tego drugiego aparatu były lepsze 
tylko skąd ty chęci na to bierzesz
i jak robisz ? masz jakąś stronkę z której bierzesz rozkład jazdy ?
tylko trzeba sie skupic na napieciu miesni, bo zauwazylam, że nie trzeba wysoko ramion podnosic tylko brzuch napinać mocno i wtedy bardziej je czuć. O tak jak ten facet trzeba ;p Aerobiczna Szóstka Weidera [ www.kfd.pl ] - profesjonalny tutorial a6w - YouTube
:-) a zdjęcia bardzo pomniejszyłam i to w paincie więc taka jakoś jest do dupy terazMilenaaa ja Ci mówię, posiedź sobie z 10min w cieplejszej wodzie (ale nie za gorącej) Ja zdążyłam wyjść z wody i skurcze co 7min juz mialama potem juz co 4min ;D
kasiek a no mój brzuch był ogromny. I miałam takie obciążenie(jakies 2tyg przed porodem), że jak sie przekrecalam z boku na plecy to w biodrze mi coś strzelało i bolało strasznie. Czasem jak rano obudzilam się na boku to ryczałam, bo bałam sie tego przekrecania na plecy, taki to ból ;( ale na szczescie po porodzie mi przeszło.
Prześliczne to zdjęcie z brzuszkiem jak leżysz
femme w górnej części brzycha robi mi się jak na razie 4pak zamiast 6paku ;D a mi najbardziej zalezy na tej części od pępka w dół i mam nadzieję, że się wyrobi w te 6tyg ćwiczeńa rozklad biore z tego Zobacz załącznik 492067 tylko trzeba sie skupic na napieciu miesni, bo zauwazylam, że nie trzeba wysoko ramion podnosic tylko brzuch napinać mocno i wtedy bardziej je czuć. O tak jak ten facet trzeba ;p Aerobiczna Szóstka Weidera [ [url]www.kfd.pl ] - profesjonalny tutorial a6w - YouTube[/URL]
Śliczne fotki tylko nie wiem, czy bb psuje jakosc bo troche takie jakby ostrosci nie mialy w niektorych miejscach.
A po moim brzuszku ciażowym duże pozostałości mam