NIe mam siły
Dalej 2pak !!! brr
Dziś byłam na długim spacerku bo znajoma z córa przyjechała :-) Mama każde mi się ruszyć a nie leżeć pół dnia bo się nigdy nie doczekam , wszyscy już cierpliwie czekają ... Teraz P piwko pije z kumplem , i czekam na pizze mniiaaaaam ..

Potem skoczę na dłuższą kąpiel , i pomęczę P w nocy , jutro niedziela to można podziałać bo nie musi rano wstawać do roboty ... Miłego wieczoru i nocki ...
Sandra ładny wózek .
Femme wstawiłaś zdjęcie na fb ???
Dalej 2pak !!! brr Dziś byłam na długim spacerku bo znajoma z córa przyjechała :-) Mama każde mi się ruszyć a nie leżeć pół dnia bo się nigdy nie doczekam , wszyscy już cierpliwie czekają ... Teraz P piwko pije z kumplem , i czekam na pizze mniiaaaaam ..

Potem skoczę na dłuższą kąpiel , i pomęczę P w nocy , jutro niedziela to można podziałać bo nie musi rano wstawać do roboty ... Miłego wieczoru i nocki ... Sandra ładny wózek .
Femme wstawiłaś zdjęcie na fb ???
..no to może poniedziałkowa Natalka nawet pasuje 
akurat w niedziele grrrr. Mój przyszedł w piątek wieczorem niby na weekend pomieszkać no ale w piątek o tej porze to niunio już zasypia czyki ok 20, 21. W sobotę spał do południa. co prawda wszyscy spaliśmy mama poleciała do miasta nie wiem co mi sie stało ale jak maly spał to mi sie przykimało. Pobawił sie z nim troche i poszedł do siebie do domu bo mama po niego zadzwoniła ze jest potrzebny
przyszedł znowu na wieczór wyszedł ze mną o dziwo na spacer i małym ale on chce szybko wracać bo coś tam. Kazałam mu spadać i se sami chodziliśmy. No po godzinie nie bede wracała. Potem oczywiscie ja wykąpałam niunia nakarmiłam i położyłam spać a on z kolegą se siedział. A dzsiaj rano poszedł do domu. No naprawdę pomoc mam taką ze sie ..... można. Teściowa też ma koło dupy wszystcko wg niej to ja moge isć na zaoczna isć do pracy itp. A kto sie zajmie małym to już nie jej broszka. Mama będzie pracowała na 12 h i nie będzie komu. Nic jej powiedzieć nie można bo zawsze znajdzie odnośnik do problemu w swoim życiu i uwaza ze ona miała gorzej nie ważne o co chodzi. Mama jej mówi że ojciec nie chce płacić że musze isć na dzienną i ona zaczyna o swoim i to tak sie wydziera zeby aby nikt jej nie przerwał. Zaknebluję ja kiedyś.