Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maleństwo a siostra czego się spodziewa??
malenstwo20 a nie to ja jestem rocznik '85. To twoja siostra była przedostatnim rocznikiem 8 klasowym.
Wampi ja wolała bym byc niższa... Jestem równa z M i szpilek nie mogę założyćMamy zdjęcia z wesela siorki jak się schylam żeby dać mu buzi
![]()
hahahaha a tam idzie się przyzwyczaić zwłaszcza że mój mówi że jak będzie trzeba to i on założyznam ten ból co do obcasów![]()

hahahaha a tam idzie się przyzwyczaić zwłaszcza że mój mówi że jak będzie trzeba to i on założy
Kurdę tak patrzę to sporo brzuchatek się na forum narobiło![]()

a co powiedział gin?
A posłuchał tylko dzidzi , rozwarcie 1,5 ... I ide na KTG pod wieczór ..Milenaaaa no pisz co tam u gina, bo tylko wspomniałaś, że byłaś a nic nie napisałaś co tam ci powiedzieli.
Oj próbowałam , mieszkam na 4piętrze . więc to codzienność . Nawet wyczytałam że wchodzenie po schodach po dwa stopnie się sprawdza , ale jak na razie i to nic nie dało ..Milena a latania po schodach próbowałaś???;-)
Podobno dobry bo mięśnie rozkurcza czy coś . Ale i to mi nie pomogło ;Pja mysle ze nic niepomaga poprostu trzeba przeczekac chociaz mowia ze sex tez jest dobry![]()