jej ale dyskusja tu sie wytworzyła

uważam ze nie można krytykować innej matki do momentu kiedy jej sposób wychowania i traktowania w niczym nie zagraża dziecku. Każde dziecko jest inne i ma inne potrzeby wiec kazda matka tez musi być inna.
Ja karmiłąm bardzo krótko piersią ale czy mam wyrzuty sumienia... nie tak jak dziewczyny pisały maly byl spokojniejszy lepiej spał i bardzo szybko rósł.
co do dbania o siebie to ja podbnie jak ranata nie wyjde bez pomalowanych rzęs a w iazy jak nie siegam do stóp to dzwonilam po kosmetyczkę zeby przyjechała mi zrobić

Aurelka to chyba juz teraz czas isc do lekarza jak nie czujesz pd wczoraj ruchów....
nadalka wspolczuj charakterku malej ale tez uwazam ze juz teraz powinnas jej troche pokazac granice ja tez od poczatku malego nauczylam ze sie nie nierze na rece i spi sie samemu i nie mam z tym problemów do dzis
snoopy sory ale ja mam wrażenie ty doskonale wiesz ze dobrze juz wygladasz
ja w ciazy nic nie przytyłam 2 kg na początku schudłam 6kg wiec po porodzie wygladal jeszcze lepiej niz przed ciazą ale teraz "odpuscilam: i toche sie czlowiek wiekszy zrobił

a wogole to mam mega nerw bo juz prawie biegunak wyleczona a tu tesciowa mlodego frytkami nakramiła

i znowu dwie luzne kupy ech krzyczec sie chce