reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja sama pcham wózek mam taki podwójnwy dla bliżniaków i super się spisuje !!!!!u ciebie jest większa różnieca wieku więc bedziesz miała dużo lżej ,u mnie jak barti się urodził to oliwka jeszcze samodzielnie nie chodziła!!!! wdrążysz się i tak sobie czas ułożysz że będzie oki ....ja jak się dowiedziałam że jestem w 2 ciąży to byłam załamana bo oliwcia miała niecałe 4 mc ale teraz jak widze jak się baratem zajmuje to aż serce rozpiera!!!! i za zadne skarby nie chciałabym żeby różnica wieku wynosiła 5 lub więcej lat!!!głowa do góry ...a oto moje dzieciaki jakiś czas temu i nas wózio
fda5c41740f876516cb6e87f4b2c1146,6,19,0.jpg
bf1a61f940e9b2d5c3ba189d9aface68,6,19,0.jpg

reklama
rozkoszne ;-) ja też chciałam żeby różnica była jak najmniejsza, próbowaliśmy już od przeszło pół roku zrobić bobasa drugiego :-)
chyba faktycznie dziewczyny poszukam wózka podwójnego spacerowo-leżącego bo Nikuś na nogach jak idzie to nieznośny jest, ucieka na jezdnię, poza tym mam wszędzie daleko tzn do miasta, do sklepów, do urzędów i dwulatek na nóżkach tyle nie ujdzie :no:
zaraz przeszukam allegro, tylko jak się taki wózek fachowo nazywa?

przecież sheepy w takim wózku te dziecko mniejsze jest z tyłu bo tam oparcie rozkłada się na płasko i ja małemy nie dokupywałam zadnej wkładni ani nic tylko jak było chłodno to okrywałam go kocykiem i bartek od pocżatku jak tylko nabyłam ten wózek w nim jeżdzi!!!

sheepy poczytałam o tych wodach. Do tej pory wydawało mi się, że zazwyczaj wody są zielone w przypadkiu długiego przenoszenia ciąży. Teraz doczytałam, że z powodu niedotlenienia dziecko wydala smółkę wewnątrzmacicznie, a palenie z niedotlenieniem można spokojnie powiązać. W każdym razie ja nie paliłam w ciąży i gdybym miała zanojome z brzuszkiem, też bym im palenie z głów wybijała :tak:

no nie wiem czy tak zwinie i lekko ci się będzie pchało!!!!bo dwójka dzieci trochę waży i do tego dochodzi jeszcze waga wóżka a wózek bardzo fajny....z tego co liczyłam to maleństwo ma ci się urodzić w kwietniu ...więc taki wózek jak znalazł!!!

sheepy poczytałam o tych wodach. Do tej pory wydawało mi się, że zazwyczaj wody są zielone w przypadkiu długiego przenoszenia ciąży. Teraz doczytałam, że z powodu niedotlenienia dziecko wydala smółkę wewnątrzmacicznie, a palenie z niedotlenieniem można spokojnie powiązać. W każdym razie ja nie paliłam w ciąży i gdybym miała zanojome z brzuszkiem, też bym im palenie z głów wybijała :tak:
moja uparta koleżanka zawsze kopciła przy mnie - ciężarnej z wielkim brzuchem - w małym pomieszczeniu i dziwiła się że rzuciłam a argument miała taki:"łe tam bratowa paliła w obu ciążach i ma zdrowe dzieci, moja matka też ze mną i bratem w ciąży paliła i co"
chciałam jej powiedzieć, że jest alergiczką i co miesiąc jeździ na zastrzyki po 200 zł ale co ja będę dyskutować :dry:ogólnie jak u nich jestem i widzę jak 4 osoby w pokoju kopcą przy dzieciach to szkoda gadać :no:

reklama
no nie wiem czy tak zwinie i lekko ci się będzie pchało!!!!bo dwójka dzieci trochę waży i do tego dochodzi jeszcze waga wóżka a wózek bardzo fajny....z tego co liczyłam to maleństwo ma ci się urodzić w kwietniu ...więc taki wózek jak znalazł!!!
maleństwo w maju się urodzi :-)
oj szkoda, bo liczyłam że może jak będzie dziewczynka kupię słodki różowy wózek hehe;-)

Do góry