Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Malenstwo noo ja wlasnie pisalam o tej swojej kolezance co taka cichutka i nikt nie wiedzial o ciazy nawet rodzina.. Noo a pozniej sie okazalo ze to dziecko tez jest ze szwagrem... siostra wybaczyla jej to i najlepsze jest to ze ta siostra dalej podobno jest z tym facetem..jakos im to nie przeszkadza.. moze na zmiane sobie uzytkuja?
![]()

naprawde sama sie zastanów co piszesz... on Cię olewa a Ty go ejszcze bronisz , trzymasz w domu i pozwalasz żbey nie płacił na dzieci tylko liczysz na łaskę jak coś rzuci
ja już dawno bym była w sądzie
a dziewczynki sie żmiały do mnie.. no głupia atka wiedziała ze i tak nie odpowiedza hehehe
a co do krepowania sie ,.. ja przy Vi więcej mówiłam niż przy Emmie ..a Vi starsza... nie wiem czemu tak .. choć też sie starałam dużo z nią gadać :-)
ale jakoś tą poszewkę zszyje albo nie wiem
nie wiem skąd mama wytrzasnęła taką kołdrę stara jakaś ale w dobrym stanie więc nie chce wydawać na nową
a poszew w takich wymiarach nie ma nigdzie 
ja mam chyba 150 na 180 dla Vi nawet nie wiem
bo tutejsze poszewki pasują pod nazwa "single"
hehe wiec nie sprawdzałam ale wiem ze na długość na 100% jest 180 bo takie mamy dla niej łózko i jest od jednego końca do drugiego :-)z
tylko tu kupię kołdrę.. a dla nas to jakaś mała ta kołdra i tak
ja się lubię zawijać
i dla D brakuje 

dziadek moj mnie zabral z tzmtad bo bylam w zlych warunkach ... pracowalam na polu i zbieralam marchewki mimo ze zle sie czulam a potem dostalam krwotoku... i na pogotowie musialam jechac bo bym ciaze stracila wiec dziadek mnie zabral do domu mamy mama byla wtedy w szpitalu na sobieskiego w warszawie w domu bylam niecale 1 mies...bo wyszlam z monaru w czerwcu a 29 lipca zabrali mnie do pogotowia opiekunczego gdzie siedzialam do 25wrzesnia bo ojciec wyrzekl sie praw do mnie i dziadek nabyl prawa do mnie ale i ta mi nie pomoagal nie przebywal ze mna w mieszkaniu chodz powinien i od tamtej pory radze sobie sama.....mniej wiecej tak to bylo
GRATULUJE SYNKA !!!!!
ciekawa