Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

heheDziewczyny miesiączki jak nie było, tak nie matestu nie robiłam, za to rozglądam się za lekarzem. Ogólnie dobrze się czuję nie mam na razie żadnych innych objawów jak tylko bolące piersi. Po pierwszej wizycie u gin. będzie czas powiadomić rodziny![]()
![]()
![]()
![]()
pozniej byla przerwa i gdy musialam isc na miasto lalo
wrocilam mokra z zakupami
oby wada sie nie poglebila
i jutro pójdę do pediatry . Siostra młodsza chora i pozarażała całą rodzinę 
Mama też chora i ja nie zaszczepili kurde , a ma szczepionki jakieś przed operacja i musi je zrobić .. I oczekuje na smyka siostry P . Była u mnie ostatnio brzuszek już spory ...oj jak mi się tęskni za brzucholem :-):-) Moja Natalka już duża , już mi się chce takiego tyci tycii ;P
A i planuje chrzest w święta :-) , musze iść się dowiedzieć co i jak , bo ksiądz zawsze '' co łaska '' a jak położysz za mało to się upomni o więcej 
Ok , mykam zjeść śniadanko jakieś potem poczytam i wstawie te zdjęcia .. Bo tylko Kasiek była w stanie je zobaczyć