reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl nie wiem czy sie orientujesz ale mieszkam niedaleko Wimbledonu to jest 3 strefa :) HiHi nie nie dlugo jakos ponad 2 m-ce bedzie :) a Ty w Polsce to gdzie mieszkalas :)

12471.png

reklama
UWAGA !!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FILIPUS zaczal dzis sam chodzic nie ze tam 5 kroczkow sam zrobil i na dupce ladowal. tylko normalnie sie przemieszcza na swoich nozkach <jupi> :):):):)
Ale jestem szczesliwa :)

IWONECZKA gratuluje postepow synka :) SHEEPPY co ich wszystkich pojebalo??? jak ta wizyta nic nie da? przeciez cipowie czy dziecko zyje czy nie i mozna zapisac tabletki na podtrzymanie....kurde mialam tak samo i nie moge sluchac jak gin moze powiedziec ze to nic nie da!!!!

SHEEPPY - ja nie wiem co to w ogóle ma być ale żeby nie znaleźć nikogo do opieki nad dzieckiem w takiej sytuacji ... no kur** a Twój facet nie może z nim posiedzieć ?! przecież tu chodzi o życie dziecka ... nie pojmuje.

NETGIRL - hehe po prostu obiektyw mnie lubi ;-)

IWONECZKA - gratulacje :-)

Witajcie dziewczyny!
mam na imie Alicja moj synek Adrianek!
Urodzilam mojego synusia miesiac przed 20 urodzinkami!
teraz 15.09 skonczyl juz dwa latka!Zlecialo jak niewiem co!
Conieco poczytalam ale i tak nie orientuje sie miedzy wami!
Przykro mi z powodu krwawoienia Sheep !Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!Ja bedac w podobnej sytuacji tez nie mialabym co zrobic z synkiem!Strasznie Ci wspolczuje!:-(
Dziewczyny dacie sie poznac?

przepraszamm SHEEPPY!:nerd:
Gratuluje mamusiom dzidziusiow i tych na zewnatrz i tych w brzuszkach!
A dziewczyny macie takie same term iny czy to zmowa;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lusesita witaj wśród nas:tak:
Shelpy ja też tego nie rozumiem.
Femme niestety nie czują tego.
Asiowo i jak tam mąż kiedy idzie do pracy? Żeby mu tylko teraz nie przepadła i przedłużyli mu kolejną umowę;-)

dziekuje firanka!
Dzis musze juz zmykac bo mezus zaraz wroci i musze naszykowac obiadek a na dodatek maly marudzi ze chce bajke ogladac a nie mam dvd tylko na kompie siedzi!
to do jutra napewno z rana sie odezwe!Zycze milego wieczorku i Sheeppy obie zeby okazalo sie ze to nic groznego!

sheepy nie obraz sie, ale zgadzam sie z dziewczynami, nie rozumiem jak tak mozna ryzykowac, nie wierze ze nikogo nie mozesz znalezc, ja to bym dziecko nawet do sasiadki zaniosla, najwyzej bym jej za opieke zaplacila

reklama
Kur*a znowu mnie nery bolą... na badaniu ogólnym wyszło,że mam liczne moczodany, leukocyty,bakterie i nabłonki płaskie...jak nie przestanie mnie trzaskać do 20 to pieprzę idę do szpitala na kroplówkę bo nie ujadę,a no-spa forte nie pomaga mi:baffled:

Do góry