reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja też skłaniam się ku przypuszczeniom madzik1388.
Ja w pierwszej ciąży też tak miałam, dostałam jakieś mocne ale nie szkodzące dzieciaczkowi leki, poleżałam w szpitalu 3 dni i wróciłam zupełnie naprawiona. Gin mówił że jak się ma problemy z nereczkami to się uaktywniają w ciąży najczęściej. ja jestem teraz w 17 tygodniu i dzięki Bogu póki co problemów z nerami nie mam. Za to samo, bardzo mnie boli kręgosłup:/
https://www.babyboom.pl/forum/members/madzik1388-35956.html

Hej hej :-)
Zrobilam zdjecie to same zobaczycie jak wygladam :no: ale to dopiero jutro ,ja to sie boje co bedzie za tydzien bo znowu mam isc na badania bo ten nie jest najlepszy wynik i kardiolog kazal zwiekszyc dawke !!

Femme uuuuu jakie sliczniutkie rozki :-):happy2: ale dobrze ze kupujesz dwa bo lepiej miec drugi na zmiane bo noworodek czesto siusia i jak przewijasz(a ja czasami przewijalam na rozku to mi go olala :sorry2::laugh2: mialam 4 rozki a czasami to nawet juz nawet w kocyk ja owijalam bo wszystko olala albo przemoczyla :-)

Sheeppy wybacz ale Ty a raczej Wy Jestescie niepowazni :no: jak mozecie czekac w takiej sytuacji ? Twoi rodzice ,Jego nawet glupia sasiadka zaopiekowalaby sie N:sorry2:

Iwon
moge tak pisac ? :-) Gratuluje :happy2:

Firanka
no to zdrowka zycze ;-)

Firanka postaraj sie je ogrzewac ja mnie kiedys bolaly to szalikiem na noc sie okrecalam albo w jakis dlugi koc;-) moze to glupie ale pomaga:-D
polna bo twoja Luska lubila wycinac numery od malego:-D Moja Ala chyba tez taki lobuz bedzie;-D

a tak wogole to witam z wieczora:-D moj diabelik wczesniej dzisiaj usnol:-D
jarek pierwszy dzien w nowej pracy... za 20 min konczy i zadzwoni:-D

Witam :)

Ja już siedzę na mieszkaniu...sama i nie mam do kogo japki otworzyć :-( Mój plan zajęć to kompletna porażka i załamka np. we wtorki mam zajęcia od 8 do 21 :wściekła/y: i 2 przerwy po 2 godziny i ani nie opłaca sie iść na mieszkanie bo za daleko, siedzieć tyle godzin na uczelni to (za przeproszeniem) pierdolca można dostać. W resztę dni mam podobnie :wściekła/y: Sz. siedzi w domu jeszcze 2 tygodnie :-(

A nie wiem czy pisałam ale po rocznej przerwie udało mi się dotrzeć do WORDu i zapisać na egzamin praktyczny...proszę o owacje na stojąco ;-)... w czwarek mam egzamin i proszę 3mać mocno kciuki od 13.50 i jak najdłużej się da :-)

kolorowych snów

PS sheepy no comment :baffled:

POLNA - no żeby aż 4 upaćkać :-p ty to masz talent ja łącznie mam 3 bo jeszcze 1 po siostrzeńcu ale w ogóle mi się nie podoba więc będzie leżał głęboko w szafie i czekał na awaryjną sytuacje :-)

SNOOPY - widzę miłość kwitnie od nowa :-p

CHWILAMI - no no panienka nam się w końcu pokazała :-p ale przy takim rozkładzie zajęć to nic dziwnego że Cię nie było ... boże masakra ja bym na pewno nie wyrobiła :-p

A ja w końcu mam Photoshopa i majstruje teraz :-)

femme widze ze Twoja Ninka to bedzie mila wszytsko na rozowo:):)....--u mnie tez pewnie bytak bylo gdybym zrobila usg 4d...a nie zribilam w koncu i jak ktoras z dziewczyn na forum napisala ze urodzila chlopca a przez cala ciaze mila byc dziewczynka to sie przestraszylam i teraz wozek pomaranczowo zloty,fotelik zielony, kombinezon jened zielony drugi rozty, rozek tez zolty...heheh a ostatnio bylam na zkupach i dopiero w domu zobaczylam ze kupilam same nibieskie ciuszki...moze podswiadomie??ale by byly jaja (doslowinie i w przenosni:-D)bo ja caly czas porozumiewajac sie z brzuchem mowi lub mysle kornelia:p:)

ciezką na sheppy sytuacje....niedobrze to wsztsko wyglada...ale miejmy nadzieje...

witajcie!
U nas dzis zimno i pada1Mam jechac na caly dzien do kolezanki ale lep mi peka i nie wiem czy to nie grypa!A ona tez ma 2 letnie dziecko!:baffled:
Adi jeszcze spi!
To mam chwile zeby spokojnie napisac!
Widze ze wiekszosc dziewczyn spodziewa sie dziecka!:-)Super gratuluje!
Ja bardzo bym chciala juz drugie ale moj mezus cos nie za bardzo sie spieszy ku temu!:confused:Rozmawiamy o Tym codziennie i narazie na tym sie konczy!No ale moze za ktoryms razem uslysze upragnione:JaTezTegoChce!!!:shocked2:
Nie wiem czy dobrze przeczytalam ale jedna z was ma problemy z sercem chyba:Ja tez bedac w ciazy o malo nie umarlam z moim synkiem!W 7 miesiacu ale wszystko skonczylo sie ok!Na szczescie!
Nerki to tez odwieczny problem ciezarnych i mam w rodzinie osobe tora przez to stracila dziecko w 18 tyg!Strasznie przykre!Trzeba dbac o siebie szczegolnie iz ta pogoda sprzyja takim infekcjom!
uciekam zrobic mojemu syniowi sniadanko zanim sie obudzi !Do pozniej!:happy2:

witam z ranka!!! dziewczyny co wy macie za pogode co??? u mnie niebo cale bezchmurne, niebieściutkie jak niewiem i sloneczko świeci :p ale czy jest cieplo tego niewiem bo tylko niechce mi sie podnieść :p MIKUSA to szacuneczerk dla malej, skoro ma juz 3 ząbki :) lepiej jej nie wkurzaj bo jak ugyzie.....LUSETITA , MAMMA witajcie.... Ale tu sie nas rozmnozyło....jakis nawał nowych mam :p CHWILAMI ty faktycznie masz jakis pojebany plan.... tez mogliby wymyslec jakis bardziej racjonalny :O SNOPKA witaj...... tak dlugo cie nie bylo.....:p

reklama
Cześć Wam!
JEdnak chorubsko u maluszków się rozwija. W nocy oboje miały chrypkę. A Justynce chyba gardło boli. Nie widzę więcej żadnych objawów. Nie wiece może co dobre jest na gardło dla dzieci,(Justynce jakaś wydzielina wisi na gardle) tak żeby ta wydzielina zeszła.
A tak w ogóle to mam pytanie w sprawie mareczka. Jak powinnam go teraz ubierać??? Czy starczy body kaftanik i śpioszki czy coś więcej trzeba mu zakładać??? Tak trochę mi głupio bo to 2 dziecko a ja nie mam pojęcia jak go ubierać.

Chwilami No to nieżle masz z tym rozkłądem. Ja to bym chyba na tych przerwach poszła do jakieJŚ BIBLIOTEKI, albo kawiarenki internetowej.

Mikusia Fajnie że już wysyp zabków się zaczyna...

Witam nowe mamusie.

Do góry