Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
happymum myslalam ze bedzie mnie ciagnelo, ale teraz juz wszystko sie zmienilo. Zdecydowanie wole posiedziec wieczorami z narzeczonym ale to dopiero na swietana impreze raz na jakis czas sie wybiore, nie mowie ze nie. Ale jak narazie to moja mama mnie na nie wygania zebym "korzystala z mlodosci" a mi sie poprostu nie chce :-) Od porodu bylam raz w kinie i na zakupach, jakos nie moge zostawiac Nikoli na dluzej z moja mama bo caly czas zastanawiam sie co robi ;-)
To macie super ja od pół roku bo tyle mały skończy 2 grudnia nie wyszłam nigdzie ;d Siedzę jak ten debil sama w domu albo na spacerku z małym. Jedyne wyjście to szkoła do drugi weekend ale co to za wyjście jak tam przysypiam i odpocząć się nie da.Paulina12-raz na jakis czas to kazdy musi wyjsc zeby nie oszalec;-)
Miałam to samo a nawet dłużej bo pierwszy miesiącSliczne ... jejciu 12dni po porodzie to ja za przeproszeniem na dup*e siedziec nie mogłam ;p

Przez trzy miesiące widzieli się z nią dwa razy !!