reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kachna321bum ruskie robilam, strasznie duzo roboty, ale za to pycha jedzonko
Asiowo, EWI44 dzis bylo w pytaniu na sniadanie wlasnie o tym jak ubierac dzieci, wypowiadala sie lekarz dziecinny, i mowila zeby nie przegrzewac dziecka i za grubo nie ubierac, i zeby codziennie z dzieckiem wychodzic na spacer, nawet jak pada deszcz, zeby dziecko sie zachartowalo
Ona_mika nie zalamuj sie tak, moze przez ta pogode masz gorszy humorek, a do lekarza lepiej idz, niech sprawdzi czy wszystko jest ok

reklama
Czesc Laseczki :) ja tylko przyszlam sie przywitac bo mam taki balagan w domku ze lekko z godzinke mi zajmie.
Aha co do urodzinek to uzupelnilam :) jezeli ktoras mamusie pominelam to przepraszam z gory i prosze sie przypomniec :) Tylko bez pretesji prosze bo nicki ktore w nazwie maja polskie litery, to beda bez nich gdyz ja nie mam polskiej klawiatury :)) Buziollki. wroce jak ogarne to wszystko :))

Asiowo Ja właśnie też patrzę na karczek. Mój S mówi że jak stopki zimne to i Mareczkowi zimno, ale wiem, że stopki powinny być zimniejsze niż reszta ciała więc tym się nie martwię.

Madzik No widzisz. Ja co rano oglądam pytanie na śniadanie, a dzisiaj akurat jak nie oglądałam to o takich przydatnych rzeczach mówili. No nic. W każdym razie mam pewność że nie przegrzewam synka.

A do lekarza to jednak jutro pojedziemy. Z obydwoma dzieciaczkami. Justynka nawet spać nie może przez ten katar tak jej leci. Nie jestem pewna ale jak w poniedziałek mieliśmy gości to babcia chyba lekko kaszlała i chyba maluchy się zaraziły.

EWI44 nie ma co sie dziwic, taka pogoda na dworze, to od razu wirusy w powietrzu lataja, i kazdy chodzi chory, a male dzieci to wyjatkowo szybko lapia chorubska, ale dobrze ze pojdziesz, to dzieciaczkom ulzy
Ona_mika a bedziecie sie wyprowadzac??? moze po przeprowadzce cos sie zmieni miedzy Wami???

Przyszlam na chwilke zobaczyc co slychac :)) Bo mnie jezcze obiadek czeka :) A dobrze ze juz w domku ogarnelam bo Filip nawet nie chciial sie bawic :) usiadl na lozku i tylko pokazywal na wszystko palcem :) Normalnie malego kierownika mam w domku :) Byscie to widzialy to byscie padly ze smiechu :))

Ja właśnie po obiadku jestem :-) mmmm :-) Kuba tylko wpadł z pracy zjadł i teraz na kurs na sztaplarkę czy coś takiego pojechał :-p a ja dzisiaj cały dzień przy photoshopie siedzę i się uczę :-p no i przyszedł facet i zamontował nam kablówkę w sypialni więc już tam się przenosimy <jupi> nareszcie tam jest takie wygodne łóżko :-p w końcu się wyśpię :-)

MADZIK - kombinezonik mi się podoba ale bodziaki jak dla mnie za szarawe :-p ja to muszę mieć wszystko takie wyraziste :-p :-)

MIKA - eh ... dziewczyno ty masz chyba po prostu depreche poporodową i do tego nie ma nikogo kto by Ci przy niej pomógł z tego co widzę ... :/

IWONECZKA - widzę że dużo radochy ze swoim szkrabem masz :-)

NETGIRL - ja fajne forum znalazłam i tam opisują i dają linki do stronek właśnie krok po kroku :-) ogólnie już trochę umiem :-) ... największą bekę miałam z funkcji powiększanie piersi ... jakie to banalnie proste :-p ogólnie to w tych ckm-ach wcale aż tak się wysilać nie muszą myślałam że to więcej pracy :-p a to wystarczy podstawy znać a później eksperymentować :-) ...a co do zakupów to wiem co czujesz :-p ja też tak mam jak już wpadnę do takiego sklepu to koniec :-p tyle tego jest że nie wiadomo co wsiąść :-p

reklama
witajcie dziewczyny!
mialam dzis strasznie ciezki dzien!Niedosc ze pada i zimno to jeszcze w drodze do moich rodzicow nawalilo mmi auto i to na krajowej drodze!Stalam bez swatel i wycieraczek a obok przejezdzaly tiry z wielka szybkoscia!Tato zacholowal mnie do domu ale bylam taka roztrzesiona ty ze nie moglam do siebie dojsc!:baffled:
W dodatku nasi sasiedzi naslali na nas nadzor budowlany zeby sprawdzili instalacje gazowa!To akurat nowa i sie nie martwie ale wczesniej nasylali na nas ispektora ze przesunelismy drzwi i chcial nam dac 50 tys mandatu!NO CHORZY LUDZIE!
A regularnie nasylaja na nas policje ze nasz "dzieciak"(tak na mojego synka mowia)biega po calym mieszkaniu i zeby sprawdzili czy sie nie znacam nad nim!
No szok co ja mam juz zrobic zeby dali nam zyc!Wczesniejszym wlascicielom zalozyli sprawe w sadzie o znecanie sie nad dziecmi choc to naprawde ludzie z klasa byli!
A to tacy z pozoru starsi ludzie ktorzy wygladaja tak milo i biegaja dio kosciolu co nbiedziele!
No nie wiem ale tu w calym moim domu wszyscy zycza im tylko jednego!Zaczynam tez im tego zyczyc!
Jutro na dodatek ide na pogrzeb mojeg znajomego mial 23 lata i tir na przejezdzie kolejowym wjechal w tyl jego auta i wepchnal ich pod nadjezdzajacy pociag!Zgineli 3 mlodzi ludzie!Kamil bo tak mal na imie byl kierowca karetki!Taka jestem zdolowana juz tym wszystkim bo to kolejna tragedia!Ale nie bede sie rozpisywac to juz w tym roku kolejny pogrzeb na ktory pojde a szkuje sie kolejny!:-(
Dziewczyny czy wy tez macie takie problemy?
Pozatym Adi rozrabia i czekamy na Tatusia az wroci z pracy a bedzie przed 22!

Do góry