reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)
Ja coś dzisiaj nie mogę spać przenieśliśmy się do sypialni a tu jeszcze rolet nie ma i od rana mi słońce po twarzy daje więc nie idzie spać :-p ... kot oczywiście spał z nami nie mam serca go wywalić jak on tak miałczy i prosi pod drzwiami :-/ ... zobaczymy jak to będzie póki co to uczę go że nie ma prawa nawet zbliżać się do łóżeczka ... a jak mała będzie i będzie tam koło niej się kręcił to na pierwsze miesiące oddam go do mamy a później mała podrośnie i będzie już si :-) ... dobry plan nie ? :-p

Ja nie wiem ... większość dziewczyn tu to albo rodzi dużo wcześniej albo po terminie albo na styk ... a ja nie chce kurde :-( tak bardzo chcę w tym 38 tygodniu rodzić gdybym mogła to bym jakieś wywołanie sobie zażyczyła :/ ... bunt :-p nie chce w listopadzie i koniec :-p jeszcze nie wiem jak ale wypchnę małą jeszcze w październiku :-p

reklama
uwaga!!!!!!!!!!!! Uwaga!!!!!!!!!!!!!
laseczki my tu swoje urodzinki wpisujemy a nasze zajaczki to c?? Wiec stworzylam watek gdzie jak chcecie to wpisujcie date urodzin waszych skarbow, a przyszle mamuski niech wpisza przypuszczalna date pozniej jakby co zmienimy :)

wiec prosze o imie maluszka i godz o ktorej sie urodzil :)

Witam :)
To sie witam z ranka :)
Jak wam cos powiem to padniecie. Wczoraj z mezusiem obcielismy Filipowi pierwszy raz wloski ( znaczy sie maszynka). Gora poszla blyskawicznie bo w 10 min sie uwinelismy, a jak moj maz zaczal scinac tyl to Filip sie obuzyl, uciekal i ciagle pokazywal na maszynke i krecil glowk nie nie nie i sciecie tylu zajelo nam az godz :) ale byscie widzialy jak on teraz wyglada jak maly gangster bo Maciej go chyba troszke za krotko go scial :)
Ale ile przy tym frajdy mielismy masakra :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NETGIRL mysle ze to dobry pomysl.... w koncu jestesmy(bedziemy) rodzinka wiec po co dwa osobne watki do urodzin. a tak w ogole to dzien dobry! ja dopiero wrocilam do domu i jest mi strasznie niedobrze....ladna pogoda a ja sie zle czuje..... DZIEWCZYNY MOZECIE MI POWIEDZIEC SKĄD ŚCIAGNELYSCIE PROGRAM PHOTOSHOP?? BO WCZORAJ PROBOWALAM I NIBY SIE SCIAGAL A I TAK NIC Z TEGO.

oleńka19 ja ściągnełam przez darmowy program emule.

ona_mika laktator pozdzierał skórę??ja zakupiłam ten który polecałaś czyli avent isis (ręczny) no i nie narzekam. CO prawda dobrze to on ściąga mleko jak jest go dużo w piersi a jak jest już bardzo malutko to ciężko idzie ale opatentowałam że wtedy dobrze idzie ręką naciskać bo kanaliki mleczne są bardzo pobudzone i więcej leci jak się je przyciska..

femme fatal ja polecam sex. Mi pomógł i w 38tyg dzięki temu urodziłam Adasia.

U nas dzisiaj noc przespana ładnie bo od ok.22 do 6:10 rano. No a mały wczoraj pomarudził przy cycu a póżniej po kąpieli wyssał oba i zasnął ładnie. I rano też ładnie ssał i póżniej obudził się o 9:20.. Potem spał tylko przez chwilkę jak poszliśmy na spacer po 11 no i teraz przed chwilą dopiero zasnął tak sam z siebie (aż się zdziwiłam). Trochę się wierci i boję się że zaraz nici będą ze spania.. No ale zobaczymy.. Chciałabym żeby chociaż troszkę pospał bo obrabiam fotki w photoshopie.. Uwielbiam to robić.. To uciekam.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Witam.
No dziewczęta ja byłam u urologa i stwierdził,że nie wie co mi jest,a ja już mam kur*a dość...bo leki mi nie pomagają a boli. Na USG nie widać nic! Żadnych kamieni...
Asiowo my z Nicolą jutro mamy szczepienie...ja po tym szpitalu jestem znieczulona,ale wcześniej ja ryczałam razem z nią na szczepieniach,zmianach wenflonu itp...
Ona_Mika ojj,a może by spróbował do jakiegoś banku się dostać? M. ma robote w banku i zarabia ponad 2 koła,ale teraz znalazł inna pracę...w Polbanku na kredytach hipotecznych i może zarobić nawet 20 koła pod warunkiem,że podpisze umowy na łączną kwotę miliona złotych z samych prowizji.
Femme ja też poseksiłam się w noc przed porodem ale wiesz K. musi obficie sie spóścić w Tobie,żeby jak najwięcej oksytocyny poleciało...
Polna trzymam kciuki :happy2:
Kasia87F też pokochajcie się troszkę i Kacperek będzie już z Tobą.
Ewi mam nadzieję,że obejdzie się bez antybiotyku.

heeh ale macie milusie spospby na te porody:) ja teztak bede robic ale dopiero gdzies w 38 39 tygodniu bo teraz to jakbysmy sie posexili to moglabym urodzic -lekarz zabronil ...ale ta sperma ma cudowne wlasciwosci:p:p

Witam ;-)a u Nas ladna pogoda,niedawno zaczelo kropic ale juz przeszlo !! bylam dzis z Ala na polku,pozrywalysmy gruszki i teraz je wcinamy :-)

Firanka to co teraz , masz niby tak sie meczyc ? :no: idziesz do lekarza o porade i pomoc a ten nie wie !! !!
pewnie czeka Cie gastroskopia :-p:-)

Laseczki a nco sie dzieje z sheeppy ma ktoras z nia kontakt??:)

polna_N a no witam Cie :) dzisiaj cos mega pozno przybylas:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iwon czesc czesc :-) chyba wczesnie :-p bo tak to zawsze wchodzilam wieczorkiem !!
a sheeppy chyba nikomu nie podawala nr tel wiec nie wiadomo !! pewnie jest w szpitalu bo ostatni raz logowala sie 23 o 17 !! albo poprostu nie ma ochoty wchodzic na BB :sorry2:

Do góry